web analytics

Zo vind je de juiste bh

Ik heb altijd al moeite gehad met het vinden van een goede bh. Voor mijn kleine lijf heb ik best een grote cup en omtrek dus het was altijd wel wat puzzelen. Meestal was mijn cup te groot voor mijn omtrek of moest ik tussenstukjes tussen de bh plaatsen om het comfortabeler te maken. Sinds kort heb ik de perfecte bh gevonden en ik vertel jullie er graag meer over. Dit is trouwens geen advertorial, ik ben geheel uit mijzelf op deze functie uitgekomen dus sorry als ik wat te enthousiast overkom.

hunkemoller-1

We zitten hier toch grotendeels met vrouwen ondereen dus ik kan gewoon eerlijk zijn: ik ben niet al te blij met mijn borsten. Ik vond het echt lastig om een bh te vinden die niet alleen comfortabel zat maar ook flatterend was voor mijn figuur. Mijn borsten zijn zeker niet rond maar eerder druppelvormig en staan ver uit elkaar. Door mijn gewichtstoename werd het alleen maar lastiger om een geschikte bh te vinden want met een grote cup, grote omtrek en niet-ronde borsten was het gewoon pure ellende.

Een tijdje terug was ook mijn pyjama versleten dus ging ik een nieuw exemplaar bestellen bij Hunkemöller. Toen ik wat rondkeek op de webshop zag ik er een handige tool staan: de favourite fit tool. Met deze tool kun je, aan de hand van een aantal vragen, het perfecte type bh voor jouw borsten vinden. Dit doen ze ook gewoon standaard in de winkel maar als je bh shoppen wat awkward vindt (zoals ikzelf!) dan is dit de ideale oplossing.

Nieuwsgierig (en ook soort van hopeloos) als ik ben had ik het geprobeerd want ik was best sceptisch. Hoe kun je nu de perfecte bh vinden zonder hem eerst te passen? Uit de test kwam dus dat de “Delicious Demi” mijn sexy shape is en dus het meest voor mijn borsten zou moeten doen. Deze demi bh’s zijn een soort van balkon bh met een hele stevige band tussen de borsten in. Hierdoor worden ze naar binnen gepusht waardoor ze een ronder effect krijgen, zonder dat je gelijk een push-up effect krijgt. Doordat ik al tussen een C en een D cup zit heb ik zo’n push niet nodig maar ik wou de vorm zeker wat enhancen. Het leek dus te kloppen!

hunkemoller-2

Nadat ik mijn sexy shape had bepaald kon ik aan de slag met het bh shoppen en ik koos dit mooie zwarte exemplaar uit. Een goede zwarte bh is zeker een must in mijn kleerkast dus de keuze was snel gemaakt. Ik ging voor de “voorgevormde beugel bh Lucie”

Inmiddels heb ik de bh al een tijdje in huis en ik ben er écht tevreden over, zeker voor die prijs. Mijn borsten tonen niet groter omdat er geen vulling inzit maar ik heb wel voldoende steun en mijn borsten lijken iets ronder. De maat past echt perfect bij zowel de omtrek als de cups.

Bij twijfel kun je natuurlijk nog altijd het best richting de winkel gaan waar een verkoopster je kan helpen. Moest je toch vrij zeker zijn over je maat en de vorm van je borsten, dan kun je de beste bh nu ook gewoon online bestellen. Ik vind het alleszins een super tool en ben erg tevreden met het resultaat! Nog op zoek naar een mooie bh die perfect bij jouw maat past? Bekijk de Favourite Fit tool van Hunkemöller dan zeker eens.

Heb jij de perfecte bh al gevonden?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?