Buitenlands snoep wishlist

Ik ben weer terug in mijn ‘HELL YES BUITENLANDS ETEN!!’ fase beland. Ieder jaar breekt het wel eens uit en dan wordt het weer gevaarlijk. Er moet maar 1 klein dingetje zijn dat het al kan triggeren en dit keer was het een Kitkat filmpje op Youtube. Dan ga ik Japanse Kitkats zoeken, kom ik weer uit op Oyatsu Cafe en voor je het weet ligt m’n hele winkelmandje vol. Ik heb eerder al wat snoep van Oyatsu Cafe laten zien, de posts vind je hier en hier terug. Binnenkort kun je nog een heleboel nieuwe posts verwachten en hieronder zie je al een sneak peek van wat ik ga bestellen.

Dit is wat ik ga/wil bestellen:

 • Neru Neru Nerume Ramune: De Grape DIY kit heb ik al eens eerder geprobeerd en ik vond het maken hiervan zo leuk! De smaak vond ik helaas minder omdat het iets te zoet was maar deze kit wil ik nog eens een kans geven.
 • Kracie Happy Kitchen – Hamburger Shop: Nog een DIY kit. Deze heb ik al zovaak voorbij zien komen op Youtube en het lijkt me echt zo leuk om te doen. Met deze kit kun je snoephamburgers maken die ook nog eens echt naar hamburgers smaken. Klinkt heel vreemd en stiekem ook vies, daarom wil ik het extra proberen, haha!
 • Kracie Popin’ Cookin’ Sushi: Sinds kort heb ik eindelijk sushi leren eten (laat, I know!) dus snoep sushi staat ook hoog op de wishlist! Ziet het er niet ongelofelijk schattig en lekker uit?
 • Pokemon Pineapple Chews & Battlecards: Ik ben dol op Pokémon en op de snoepjes van het merk Lotte dus ik kan niet anders dan dit proberen natuurlijk. Harde Japanse snoepjes zijn altijd vrij lekker dus kan niet missen!

Ik ga alles natuurlijk uitgebreid laten zien. Ook ga ik nog een hele shitload aan chips bestellen (denk speciale BBQ Cheetos etc) dus als je jullie daar ook meer over willen lezen, let me know!

Ben jij al bekend met buitenlands snoep?

Share:

8 Comments

 1. Ellen
  May 21, 2014 / 6:55 am

  De Pokémon snoepjes lijken me lekker!

 2. Amerens
  May 21, 2014 / 7:21 am

  Meer! Meer! Meer! Haha, super leuke post. Waar kun je het bestellen?
  Liefs,

 3. Petra
  May 21, 2014 / 8:06 am

  Nee, eigenlijk ben ik niet bekend met deze soorten “Candy”….de verpakkingen zien er in elke geval wel heel erg vrolijk en grappig uit…

 4. May 21, 2014 / 1:38 pm

  Het ziet er heel lekker uit allemaal!

 5. May 21, 2014 / 1:40 pm

  Die hamburgertjes! Wat ziet dat er leuk uit! Ik heb zelf ooit een keer Japans snoep geprobeerd (uit een aziatisch winkeltje) en die smaakte naar konijnenvoer haha. Hopelijk zijn deze lekkerder!

 6. May 21, 2014 / 2:12 pm

  Wat leuk, zo van dat buitenlands snoep!
  Ik hou wel van zo van die Amerikaanse snoep-winkeltjes! 🙂

 7. saskia
  May 21, 2014 / 5:12 pm

  wat een grappige wishlist! ik heb maar 1 wens… pindakaas M&Ms uit amerika! die zijn zo lekker!

 8. Lisa R
  May 21, 2014 / 7:52 pm

  Ik weet wel dat ik bij Oyatsu café ook ooit iets ga bestellen.. mmmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?