web analytics

Detoxen met de DetoxLove van Lombardia Food Creator

Nu de winter volledig achter de rug is is het tijd om weer aan de zomer én aan ons lichaam te denken. Daarom wil ik jullie vandaag een speciaal product laten zien, namelijk de DetoxLove van Lombardia Food Creator.

Dit heerlijke drankje is volledig vegan, glutenvrij én zit boordevol superfoods. Ik vertel er alles over in dit artikel!

Wat is het nut van een detoxdrank?

Stel dat er een heerlijk zomers drankje was dat volledig natuurlijk was en bomvol gezonde superfoods zat. Daar wordt iedereen toch enthousiast van, niet? Wel, sinds kort is er dus zo’n drankje en ik heb het een tijdje geprobeerd.

Jullie weten inmiddels al wel dat ik geloof in detoxen, mits je het juist doet. Ik geloof eerlijk gezegd niet in afslankthee die je meteen alle overtollige kilo’s doet kwijtraken, zo sceptisch ben ik dan wel.

Waar ik wél in geloof zijn drankjes die je lichaam een kleine boost geven, een soort reset als het ware. Van die dingen die, bovenop gezonde voeding en sporten, je lichaam een extra kickstart geven. Zeker als het aankomt op het wegdrijven van vocht of het verhelpen van een opgeblazen gevoel.

Bij Lombardia delen ze een soortgelijke visie. Alle drankjes die bij hun ontwikkeld worden zijn dus vooral een mooie aanvulling op een gezonde voeding en gezondheid staat echt wel centraal bij hun. Daarom dat ik ook niet huiverig was om de DetoxLove te proberen.

Wat is DetoxLove precies?

DetoxLove is dus een drankje dat je zowel koud als warm kunt drinken. Het komt in een poederformaat dat volledig vol zit met kruiden en gedroogde vruchten.

Hierdoor verlies je dus helemaal niks van de heilzame werking, zoals bij bv. veel soorten detoxthee wél het geval is. Je mengt het poeder dus gewoon met warm of koud water.

Toen het nog wat kouder was dronk ik het heel graag warm maar ijskoud is het ook echt héérlijk en lekker zomers. Het geeft gelijk de nodige verfrissing bij warme temperaturen.

Wat zit er in de DetoxLove thee?

De belangrijkste bestanddelen van de DetoxLove zijn ananas, citroen, gember en kurkuma. Werkelijk ál deze stoffen zijn geweldige anti-oxidanten en gaan zuiverend werken door alle slechte stoffen af te drijven.

Dit is trouwens geen zever in pakskes want ik heb van de vaatchirurg een tijd geleden een heel dieet meegekregen, omdat ik dus een vaatziekte heb.

Hierin staat ook dat ik elke dag kurkuma, gember en citroen zou moeten consumeren. De citroen en de ananas geven ook een hele fijne en frisse smaak aan het drankje.

Met de DetoxLove heb je dus een heerlijke zomerse drank boordevol gezonde ingrediënten. De drank ziet er ook gewoon nog eens super mooi uit dankzij het schuimende laagje dat je automatisch verkrijgt. Gezond, mooi én lekker dus.

Wil je deze DetoxLove ook graag eens proberen?

Je vindt de drankjes van Lombardia o.a. bij lombardiadrinks.com en bij Holland & Barrett. Voor deze DetoxLove betaal je € 9,90 voor een hele doos.

Maak jij vaak gebruik van ingrediënten zoals gember en kurkuma?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. April 4, 2018 / 5:09 pm

    Heb deze thee en andere producten al vaak zien staan in Antwerpen, ik drink echt super graag dingen met gember in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?