Orlando Hotspot: Voodoo Doughnut

Ik ben echt een gigantische zoetekauw en met desserts kun je me altijd blij maken. Toen ik hoorde dat er een Voodoo Doughnut zou openen in Universal Orlando werd ik dus gelijk enthousiast. Voodoo Doughnut is een donutketen die gespecialiseerd is in het maken van speciale opvallende donuts. Tijdens mijn laatste bezoek aan Universal Orlando heb ik hun donuts gelijk uitgeprobeerd!

Voodoo Doughnut

Als je houdt van lekkere donuts met een speciaal design, dan moet je bij Voodoo Doughnut zijn. Met hun slogan “The magic is in the hole” weet je al meteen dat het een speciale keten is. Ze hebben echt een gigantisch assortiment aan donuts, van hele normale donuts tot donuts in de meest gekke smaken en vormen.

Zo hebben ze o.a. een donut in de vorm van een voodoopop maar ze hebben dus ook een donut in de vorm van een penis, vreemd genoeg. Ook qua smaak hebben ze best vreemde creaties want ze hebben o.a. een donut met spek erop! Verder hebben ze ook een hele resem vegan donuts dus zelfs als vegan kun je daar heerlijk genieten van een donut.

Voodoo Doughnut

Ik ging dus langs bij de Voodoo Doughnut in Universal Orlando. Deze ligt op de Citywalk, de straat die je moet volgen om bij de beide Universal parken toe te komen. Het filiaal ligt dus buiten de eigenlijke pretparken dus je hoeft niet te betalen om binnen te mogen.

Zowel langs de buitenkant als binnenin is het echt een prachtige winkel. Het thema is volledig roze dus ja, daar maak je mij altijd blij mee. De afwerking van de winkel is echt fántastisch! Je ziet het gelijk dat het geen typische of normale winkel is.

Voodoo Doughnut

Het interieur is natuurlijk niet het belangrijkste aspect om Voodoo Doughnut te bezoeken want it’s all about the donuts. Na alle hype was ik echt benieuwd geworden of het écht zo lekker is als iedereen beweert. En natuurlijk ook hoe de prijzen mee zouden vallen want pretparketen is natuurlijk nooit echt goedkoop.

Gelukkig viel het qua prijs echt heel goed mee want voor een kleine donut was het iets van 1,50, een grote rond de 2 dollar. Alleen de extra grote en speciale donuts waren ietsje duurder maar het is dus zeker niet de prijs van een Sprinkles cupcake (waar je 5$ voor een cupcake betaalt).

En nu natuurlijk de smaak: het was écht wat ik gehoopt had dat het zou zijn. We gingen voor de Big Pink (Homer inspired donut), de Double Chocolat, de Old Dirty Bastard en de Chuckles donut. De donuts waren zo ongelofelijk lekker maar tegelijkertijd vulde ze ook zo hard dat we ze niet eens op kregen. Ga dus zeker niet naar Voodoo Doughnut als je pas gegeten hebt en op zoek bent naar een dessert want ze vullen echt heel hard.

Voor mij is de Voodoo Doughnut in Universal Orlando dus echt een nieuwe hotspot. Het zal zeker niet de laatste keer geweest zijn want dit gaat een adresje zijn dat ik nog vaak ga bezoeken als ik in de buurt ben. En hopelijk openen er ooit wat Voodoo Doughnuts in Europa.

Moest je dus eens op vakantie zijn in Orlando en je houdt van zoetigheden, ga hier dan zeker eens langs! Je vindt deze geweldige winkel dus op de Universal CityWalk van Universal Orlando.

Eet jij graag donuts?

Share:

3 Comments

  1. July 12, 2018 / 11:19 am

    Oh, wat ziet dat er leuk uit zeg! Daar zou ik zo binnen willen lopen!

  2. July 15, 2018 / 10:23 am

    oh noh dit ziet er mega heerlijk uit, haha ik zou mezelf hier zo misselijk aan eten..

  3. August 29, 2018 / 1:01 pm

    Ohhh dat moet een paradijs zijn om wat uit te zoeken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?