web analytics

Tastea Picture Perfect thee voor haar en nagels

Sinds vorig jaar ben ik een echte theedrinker geworden. Het heeft even geduurd maar sinds thee drinken in mijn vaste routine zit drink ik veel vaker thee i.p.v. koffie. Ik ben vooral dol op frisse thee, groene thee of thee met fruit. Een thee die dat allemaal heeft is de Tastea Picture Perfect. Deze thee is niet alleen heel lekker maar zou ook nog eens goed moeten zijn voor je haar en nagels! In dit artikel vertel ik er graag meer over.

Tastea Picture Perfect

Als je mijn blog al even volgt, dan heb je waarschijnlijk al wel iets over Tastea gelezen. Het is eigenlijk dankzij Tastea én hun Detoxkuur dat ik begonnen ben met theedrinken. Bij hun Detox kuur is het de bedoeling dat je iedere ochtend en avond een theetje drinkt.

Door dit iedere dag te doen ben ik zo gewend geraakt aan het theedrinken dat ik niet meer gestopt ben. Sindsdien heb ik al tientallen merken geprobeerd maar Tastea blijft toch wel speciaal voor mij.Inmiddels heb ik dus weer een nieuwe theesoort kunnen toevoegen aan mijn collectie, namelijk de Tastea Picture Perfect. Deze thee behoort tot de ‘Beauty Tea’ lijn van Tastea en zou dus nog verzorgende eigenschappen moeten hebben.

Hij zou de huidelasticiteit moeten verbeteren en ook voor gezondere nagels & haar moeten zorgen. Ik gebruik sowieso ook al supplementen voor mijn haar en nagels dus ik dacht: why not?

Tastea Picture Perfect

Ik drink de thee nu al een aantal weken en ik heb wel de indruk dat mijn huid iets rustiger is en dat ik minder last heb van eczeem opstoten. Of dat écht van de thee is kan ik niet met 100% zekerheid zeggen aangezien ik ook minder stress heb, iets wat mijn huid ook altijd sterk beïnvloed. Mijn huid is in ieder geval wel echt een pak mooier, rustiger en dus minder snel geïrriteerd.

Verder is het ook gewoon echt een súperlekkere thee. De thee bevat groene en zwarte thee, lemongrass, stukjes framboos, passievrucht, … Al deze ingrediënten proef je terugkomen in de thee, het is echt een complexe thee.

Je ruikt het ook gewoon meteen zodra je het blik opent, zeker de passievrucht en de framboos komt sterk naar voor. Als je van fruitige thee houdt, dan moet je deze echt eens proberen!

Tastea Picture Perfect

Ik maak mijn thee altijd met de Tastea theebeker, dat is gewoon het simpelst met dit soort losse thee. Je doet de thee gewoon in de beker, doet het water erbij en de stukjes thee kunnen onmogelijk in je water terechtkomen.

De beker houdt de thee ook lekker lang warm dus ideaal om mee te nemen naar school of naar het werk. Ik gebruik de Tastea beker trouwens ook met andere losse thee die ik hier gewoon bij de kruidenier haal. Werkt ook gewoon prima! Ik zou zo’n beker zeker aanraden als je vaak losse thee drinkt.

Tastea Picture Perfect

Ik ben dus echt wel blij met de nieuwste aanvulling op mijn theestash. Nooit gedacht dat ik een fervent theedrinker zou worden maar zo zie je maar! Inmiddels staat mijn kast vol met theedozen én Tastea blikken. Zeker met het oog op de herfst en de winter hou ik ervan om lekker in te slaan en veel thee te drinken. Deze Tastea Picture Perfect is alleszins een lekkere thee waar ik enorm van kan genieten.

Je koopt de Tastea Picture Perfect voor € 26,95 via de website van Tastea. De thee van Tastea is echt heel erg krachtig van smaak dus het is echt zuinig in gebruik. Hierdoor doe je enorm lang met zo’n blik dus voor mij is is het geld zeker waard. Plus met de code TASTEA14 krijg je maar liefst 10% op je order.

Ben jij eerder een thee of een koffie drinker?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

9 Comments

 1. September 21, 2018 / 10:31 am

  Ik ben absoluut een thee-drinker, ik lust helemaal geen koffie! S’ochtends drink ik altijd kopje matcha thee en in de namiddag nog een kopje lekkere zoete thee

 2. September 21, 2018 / 10:33 am

  Een kop thee vind ik zeker lekker, vooral verschillende en nieuwe smaken vind ik leuk om uit te proberen x

 3. September 21, 2018 / 10:36 am

  Ben erg benieuwd naar deze thee, ben dol op thee, dus deze zal er ook wel in gaan. De theebeker lijkt me ook erg praktisch.

 4. September 21, 2018 / 11:10 am

  Hmmm ik ben ook dol op verse thee. En de verpakkingen zijn ook prachtig. Zo wordt het nog aantrekkelijker om deze herfst een extra kop thee te zetten!

 5. September 23, 2018 / 11:34 am

  Oh lekker die thee! En met de herfst in het vooruitzicht, ben ik helemaal gek op warme kop thee. Met wat lekkers erbij 🙂

 6. Juliette - Strongbody.nl
  September 24, 2018 / 6:02 pm

  Yummie! Ik ben gek op thee. Ik drink namelijk geen koffie en hou eigenlijk van heet water met een smaakje. Waarschijnlijk ruikt deze thee heerlijk!

 7. Verena
  September 24, 2018 / 6:33 pm

  Leuk concept! Deze kende ik niet. Ik ben wel beneiuwd of het daadwerkelijk werkt. Misschien kan je eens bijvoorbeeld je haargroei meten zonder de thee en met de thee? 🙂

 8. September 24, 2018 / 9:42 pm

  Ik ben echt een theedrinker, ik lust niet eens koffie haha, maar deze heb ik nog nooit geprobeerd. Ziet er wel erg goed uit, misschien dat ik het eens probeer, 10 procent korting is dan wel leuk!

 9. September 25, 2018 / 9:12 am

  Heerlijke thee is dit! Mijn vriendin heeft het toevallig en zij heeft mij eens wat proefzakjes meegegeven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?