web analytics

Ga in stijl de deur uit

Voel jij je graag op-en-top vrouwelijk en wil je dat aan de hele wereld laten zien? Wil jij ook telkens in een mooie outfit en met wat make-up de deur uitgaan? Wij geven je enkele tips om stijlvol voor de dag te komen en alle hoofden in jouw richting te laten draaien.

Doe je eigen ding

In de modewereld zijn er heel wat ongeschreven wetten over wat je nu wel of niet mag dragen of welke kleuren je beter niet combineert. Heb lak aan die regels en doe lekker je eigen ding. Zo creëer je jouw eigen unieke stijl en geef je iedereen het nakijken.

Denk je na over een toffe outfit, begin dan bij de schoenen en stem de rest van je outfit daarop af. Lijkt het wel of jij de hele collectie dames sneakers uit de schoenenwinkel in jouw kast hebt? Kies er dan een leuk paar uit en kijk of je de kleuren van die schoenen terugvindt in je kledingkast. Maak daar dan een mooie combinatie mee en kiest ook voor matching accessoires.

Duurder is daarom niet beter

Om stijlvol gekleed te zijn, moet je heus niet enkel designerstuks van Chanel of Dries Van Noten dragen. Je kan natuurlijk een aantal duurdere basisstuks kopen, zoals een paar laarzen van Tommy Hilfiger, en die combineren met goedkopere sneakers van bijvoorbeeld Converse. Dit kan je ook zo bij je outfit doen, waarbij je trendy stukken bij high street merken koopt en dit combineert met tijdloze items van wat duurdere merken.

Waar je dan weer wél geld in kan steken is een kleermaker die je kleding kan aanpassen op maat. Misschien ben je nogal klein en moeten al je broek onderaan ingenomen worden? Dan is het wel handig dat je bij je vaste kleermaker voor dat soort aanpassingen terecht kan. En dat geldt niet alleen voor broeken die onderaan te lang zijn. Een goede kleermaker zorgt ervoor dat elk kledingstuk perfect bij jou en je figuur past.

Zorg voor een goede voorbereiding

Zoals bij veel dingen is een goede voorbereiding key. In dit geval zorg je er dus best voor dat je kleerkast mooi georganiseerd en overzichtelijk is. Zo heb je steeds een goed idee van alle kledingstukken die in je kast hangen. Zo kan je je kleding organiseren per stuk – bijvoorbeeld alle jurkjes samen hangen – én volgens kleur, van licht naar donker.

Kies ook dezelfde kapstokken voor een net geheel. Als je toch bezig met bent het organiseren van je kleerkast, kan je meteen de kleren die je niet meer draagt uit je kast verwijderen. Die kan je tweedehands verkopen of weggeven aan een goed doel. Zo maak je alsnog iemand blij met jouw kledingstukken. 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?