Tip: 2 x Geld verdienen met je smartphone/tablet

Ik schrijf niet vaak artikelen die niets met beauty te maken hebben maar voor vandaag wil ik daar toch eens verandering in brengen. Ik heb namelijk 2 apps gevonden waarmee je geld kunt verdienen op je smartphone of tablet! Het zijn geen scams want, waarom zou ik scams promoten? Neenee, dit zijn echt 2 legit dingen waar ik zelf ook al een mooi zakcentje aan verdiend heb. Want wat is er nu leuker dan iedere maand 10$ op je rekening krijgen zonder er al te veel voor te hoeven doen? Als je meer wilt lezen over deze apps, lees dan zeker verder.

Geld-apps-1

De eerste en meteen ook mijn favoriete app is FeaturePoints. Dat is een app waarmee je dus gratis andere apps moet downloaden voor punten. Het leuke hieraan is is dat er soms apps tussen zitten die anders betalend zijn en die je nu dus, tijdelijk, via FeaturePoints gratis kan krijgen. Het zijn voornamelijk spelletjes dus geen sketchy apps die virussen naar je tablet brengen ofzo. Je moet het spelletje dan meestal 1 à 2 minuten spelen en dan krijg je je punten toegekend. Ook krijg je geld als andere mensen jouw referral link gebruiken.

Via Apple apparaten gaat alles via www.featurepoints.com, deze link moet je openen in Safari en van daaruit kun je alle apps downloaden. Via Android moet je eerst de app downloaden via de Google Play store. Moest je deze app ook willen, gebruik dan alsjeblieft mijn link om een account aan te maken. De link is maar je kunt ook gewoon de code PQ9RGS gebruiken. Door deze code te gebruiken krijg je meteen bonuspunten, deze krijg je niet als je gewoon een account aanmaakt. En je helpt mij er ook mee natuurlijk want ik krijg ook weer extra bonuspunten!

Geld-apps-2

Voor de 2e app ga je iets meer moeite doen want dat kun je niet vanuit je luie zetel. Ik heb het namelijk over Smartspotter, een app waarmee je de mystery shopper moet uithangen en redelijk wat geld kunt betalen. Zo kreeg ik een tijdje terug € 10 om een Bacardi Cola uit te testen op café (en je kreeg je drankje ook nog eens terugbetaald). Dan moet je bv. kijken hoeveel ijsblokjes ze gebruiken en dat moet je dan doorsturen via de app. Ik ben ook eens naar Dreamland moeten gaan voor een actie van Disneyland. Daar moest ik dan de Disneyland posters fotograferen en deze doorsturen, hier kreeg ik dan € 4 voor. Best mooi toch?

Het enige nadeel aan de Smartspotter is dat je een uitnodiging nodig hebt. Ik werd na 2 dagen al geaccepteerd dus normaal gezien zou het niet zo lang moeten duren. Bij FeaturePoints heb je geen uitnodiging nodig en kun je meteen beginnen.

————-

Dit waren dus mijn twee favoriete apps om wat extra geld bij te verdienen. Vooral FeaturePoints vind ik geweldig omdat je dit gewoon van thuis uit kunt doen want je wordt eigenlijk gewoon betaald om spelletjes te spelen. Smartspotter vind ik dan weer handig als ik ergens in de buurt ben van een winkel, kun je even goed gewoon die opdrachten doen als je toch daar bent.

Gebruik jij ook apps om extra geld mee te verdienen? 

Share:

7 Comments

 1. Marion
  January 22, 2015 / 7:36 am

  Grappig. Die eerste kende ik nog niet. Smartspotter heb ik ook, maar de app die ik het meeste gebruik is Roamler. Eigenlijk hetzelfde als Smartspotter.

 2. beautifulday4makeup
  January 22, 2015 / 2:42 pm

  Smartspotter kende ik niet, maar het lijkt met wel heel interessant…

 3. January 22, 2015 / 3:00 pm

  Smartspotter klinkt superleuk!! Ga me daar voor aanmelden

 4. Bibiane
  January 22, 2015 / 6:23 pm

  Heb me bij allebei aangemeld. Alle beetjes kunnen maar helpen he 🙂 thx voor de tip!!

 5. January 22, 2015 / 9:20 pm

  Ik wist helemaal niet dat dit bestond! Het klinkt wel interessant!

 6. January 22, 2015 / 9:38 pm

  Ik ga zeker eens naar deze apps kijken! Ik doe het op dit moment wel via internet door mailtjes te lezen, maar lijkt mij ook wel leuk om het via je mobiel te kunnen doen.

 7. Anneleen - Teasistars
  January 23, 2015 / 11:08 pm

  Heel leuk om te weten en ook om te doen lijkt me! Ik wil die eerste app zeker proberen en zal zeker je code gebruiken! 🙂 Dank je voor de tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?