web analytics

Geniet van een heerlijke kop koffie voor je drukke werkdag 

Waar de ene geniet van een intensief loopje in de vroege ochtend, daar geniet de ander van een heerlijke kop koffie voor zijn drukke werkdag van start gaat. Wat langer in bed kunnen blijven liggen en toch nog genieten van een lekkere koffie? Het kan zeker en vast dankzij de moderne koffiemachines van tegenwoordig. Met een druk op de knop heb je al een lekkere kop koffie. Het is vaak enkel nog een kwestie van een lekker smaakje te kiezen.

Koffiepads: lekker gemakkelijk 

Koffiepads zijn tegenwoordig enorm populair en daar zijn verschillende redenen voor. In de eerste plaats zijn ze erg gemakkelijk om ’s ochtends snel een kop koffie mee te maken. Je hebt de lekkerste koffie in een handomdraai. De koffiepads van Douwe Egberts, bijvoorbeeld, zijn meestal compatibel met alle koffietoestellen van dat merk. Je hoeft dus niet het meest chique koffiemachine te hebben om koffiepads te kunnen gebruiken. Als laatste zijn de pads ook in verschillende smaken te verkrijgen waardoor je kan afwisselen en nieuwe smaken kan ontdekken. 

Verschillende soorten koffiepads 

Ieder heeft zijn voorkeuren wat koffie betreft. Sommigen hebben een goede straffe koffie nodig alvorens ze aan hun dag kunnen beginnen. Bij anderen mag je dan de koffiesmaak niet eens proeven voor ze een kop koffie lekker vinden. Gelukkig is er voor elke koffiedrinker wel wat wils. Zo heb je bijvoorbeeld de koffiepads Intense, die worden van Arabica bonen gemaakt. Deze staan garant voor een pittige tas koffie waarmee je goed wakker kan worden. Voor zij die fan zijn van een mildere smaak, zijn er de dessert koffiepads. Deze worden ook van de Arabica bonen gemaakt, maar ze worden lichter gebrand waardoor je een zachtere koffiesmaak krijgt. Ben je een echte koffieliefhebber en drink je zelfs voor het slapengaan nog een kop? Dan kan je misschien best opteren voor de deca koffiepads. Kwestie van toch nog snel in slaap te kunnen vallen na dat heerlijke kopje goud. 

Uitgebreid assortiment capsules 

Naast de koffiepads heb je natuurlijk ook nog de capsules. Deze kan je vooral terugvinden bij Nespresso. Bij hen kan je kiezen uit Papua, dessert, Peru, India en deca espresso capsules. De capsules passen in elk Nespresso toestel en zijn bovendien 100% recycleerbaar. Zo geniet je niet alleen van een heerlijke kop koffie ’s morgens, maar denk je hierbij ook nog eens aan het milieu. Maar ook capsules van Lavazza kopen, kan heel eenvoudig op hun website of op de website van verschillende webshops of supermarkten. Heerlijk genieten maar! 

 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?