web analytics

Gepersonaliseerde cadeaus voor verschillende gelegenheden

Bij cadeaus denken mensen snel aan de eindejaarsfeesten maar ook doorheen het jaar zijn er een heleboel gelegenheden waarbij je originele cadeaus moet zoeken. Verjaardagen, Moederdag/Vaderdag, een cadeau voor de juf, cadeaus voor je meter of peter, … In mijn zoektocht naar leuke cadeaus ben ik op een aantal leuke cadeautips gestoten die je voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken, waaronder deze gepersonaliseerde cadeaus.

Gepersonaliseerde cadeaus

Ik vind het echt heerlijk om cadeaus te kopen voor andere mensen. Dingetjes uitzoeken waar mensen écht iets aan hebben, zowel groot als klein. Mijn mama verjaart in november en ze is echt mijn favoriete persoon om iets voor uit te zoeken.

Voor haar hoeven het geen dure of luxe cadeaus te zijn, zolang we er maar genoeg aandacht aan besteden is ze al lang blij!Meestal kiezen we dus een lekkere geur uit of een mooie diamond painting maar dit jaar wou ik het iets origineler aanpakken. Ze houdt veel van beautyproducten (ik heb dat dus echt van mijn mama geërfd, haha!) en van chocolade.

Maar hoe maak je zoiets simpels nu origineel genoeg om cadeau te doen? Door te personaliseren.

Gepersonaliseerde cadeaus

Bij de webshop YourSurprise verkopen ze een hele hoop cadeaupakketten die je volledig kunt personaliseren. Ze verkopen er heel wat leuks, van speelgoed tot chocolade en dus ook grote beautypakketten.

Ze hebben bij de meeste pakketten een hele hoop templates beschikbaar die je volledig kan aanpassen. Je kunt de gelegenheid aanpassen (verjaardag, Moederdag, een cadeau voor juf of meter/peter, Kerstmis) en ook een persoonlijke boodschap toevoegen.

Bij veel pakketten is het zelfs mogelijk om nóg verder te personaliseren d.m.v. het toevoegen van een foto. Dat is dan ook datgene dat ik heb gekozen!

Gepersonaliseerde cadeaus

Ik koos voor mijn mama voor twee verschillende cadeaus: een Dove geschenkset met twee shower foams en een verjaardagsdoosje met Milka pralines. Het Dove pakket is er zo eentje dat je kunt personaliseren met je eigen tekst en foto.

Ik heb er een foto van mijzelf en mijn papa op laten bedrukken, op het veld van Club Brugge. Ik vond het wel een leuke touch om er een foto van ons twee aan toe te voegen!

Ook het doosje van Milka kun je op een hele hoop verschillende manieren personaliseren. Zo zijn er verschillende templates beschikbaar en deze kun je dan ook weer in het ontwerpprogramma aanpassen.

Ik heb hier echt voor een typisch verjaardagsdoosje gekozen maar je kunt het dus werkelijk voor iedere gelegenheid maken!

gepersonaliseerde cadeaus

Ik bestelde de producten op maandagmiddag en woensdagochtend had ik ze al in huis via Bpost. De pakketten worden dus echt énorm snel gepersonaliseerd en geleverd.

Bij sommige pakketten duurt de levering iets langer maar dan staat het er duidelijk bij geschreven wanneer ze wél geleverd kunnen worden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Leuk detail: zelfs de doos waarin de cadeaus geleverd werden zag er mooi uit én ze bedanken zelfs de postbode, hoe leuk is dat?

Ik vind YourSurprise dus echt een geslaagd concept, zeker aangezien je het werkelijk voor iedere gelegenheid of feestdag kunt gebruiken. Nu heb ik dus voor twee verjaardagscadeaus gekozen maar ik ga hier zeker ook shoppen voor de eindejaarsfeesten. Ik ken nog wel een aantal mensen die heel blij zouden worden met zo’n gepersonaliseerd cadeautje!

Wat vind jij van deze gepersonaliseerde cadeaus?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

11 Comments

 1. November 6, 2018 / 9:26 am

  Een persoonlijk cadeau is toch altijd wel leuker he! Ik kende de website nog niet maar het ziet er wel erg feestelijk uit :).Leuk!

 2. November 6, 2018 / 12:53 pm

  Tof concept is dit zeg. Persoonlijke cadeaus maken het véél leuker. Met Kerst ga ik ook weer flink shoppen, dus ga deze webshop zeker onthouden!

 3. November 6, 2018 / 6:27 pm

  Ah leuke cadeautjes!! Die producten van Dove lijken me ook heerlijk!

 4. November 10, 2018 / 5:25 pm

  Ik hou zelf erg van persoonlijke cadeautjes! Zeker als mensen er over nagedacht hebben. Leuke cadeautjes heb je uitgezocht.

 5. November 11, 2018 / 10:39 am

  Wat leuk, ik kende deze website niet. Zelfs de doosjes zien er leuk uit!

 6. November 12, 2018 / 9:23 am

  Personaliseren is ook erg leuk! Dat maakt het extra speciaal. Bestellen kan natuurlijk, maar met een beetje oefenen kun je ook zelf iets leuks maken!

 7. November 12, 2018 / 9:49 am

  Een persoonlijk cadeau is toch altijd nét even leuker. Zo kreeg ik met vaderdag een fles speciaalbier met een persoonlijke tekst op een bierglas bedrukt, leuk om te krijgen hoor!

 8. Jouvence
  November 12, 2018 / 11:32 am

  Wat ontzettend leuk die gepersonaliseerde cadeau doosjes!

 9. November 12, 2018 / 5:53 pm

  Ja zo een persoonlijk geschenk heeft altijd toch iets extra 🙂

 10. November 13, 2018 / 9:56 pm

  Wat een leuke website, ben zelf ook dol op persoonlijke cadeaus (geven én krijgen!) dus dit soort dingen vind ik altijd wel een succes.

 11. November 13, 2018 / 9:56 pm

  Wat leuk zeg om zulke cadeautjes te ontvangen, altijd fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?