Vaderdag gift guide – cadeautips

Op 11 juni is het weer Vaderdag en dat betekent natuurlijk cadeautjestijd. Mijn Moederdag gift guide werd enorm goed bekeken dus bij deze maak ik er ook eentje voor Vaderdag. Ik zet de leukste cadeautjes voor verschillende budgetten op een rijtje. Kijk je mee naar mijn Vaderdag gift guide?

Vaderdag gift guide

1. Rituals Samurai Magic Shave scheercrème – € 9,50

Deze rijke crème zorgt voor extra bescherming en verzorging van de huid tijdens en na het scheren. Ideaal voor de huid die geïrriteerd reageert op scheren. Versoepelt het scheren van een stevige baardgroei.

Vaderdag gift guide

2. Biercée Vermouth – €15,90 (75 cl)

Voor de papa’s die van een drankje houden is de nieuwe Vermouth van Distillerie de Biercée wel een leuk geschenk. Je drinkt Biercée Vermouth best puur en met ijs geserveerd of in een cocktail (denk aan een Negroni, Americano, Boulevardier of Sbagliato).

Vaderdag gift guide

3. Giorgio Armani Code Colonia – € 56,90 (50 ml)

Armani Code Colonia combineert citrus (bergamot, mandarijn, roze peper) met een aromatisch hart van salie, een toets die harmonieert met bloementoetsen en versterkt wordt door salicylaat-oranjebloesem. De vollere basis bevat houtachtige accenten en toetsen van amber, tonka en heliotroop die de geur de typische poederachtige kwaliteit van een varengeur geven.

Vaderdag gift guide

4. Happy Socks – € 9,00

Wie denkt dat sokken saai zijn om cadeau te doen heeft het helemaal mis. Bij Happy socks maken ze de allerleukste sokken voor jong en oud. Ze hebben enorm veel verschillende stijlen waaronder ook voor mannen.

Vaderdag gift guide

5. Contigo Travel Mug – 34,95

Voor papa’s die veel onderweg zijn is zo’n travel mug het ideale geschenk. Het houdt de koffie, thee of soep lekker warm en je kunt alles makkelijk meenemen.

Welk cadeautje vind jij het leukst?

Share:

1 Comment

  1. Christine Lamot
    June 4, 2017 / 11:07 pm

    Die travel mug is super mooi! Wel niets voor mijn papa haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?