web analytics

Gift guide: voor de designliefhebber

Nu de feestdagen eraan zitten te komen is het weer tijd om cadeautjes te shoppen. Ik heb jullie al een aantal beauty gift guides laten zien maar niet iedereen zit op een beautycadeau te wachten natuurlijk.

Daarom wil ik jullie vandaag ook eens wat anders laten zien, namelijk een heleboel leuke design- en interieurspullen. Ideaal voor de liefhebber van design of voor mensen die bv. pas verhuisd zijn en nog niet zoveel in huis hebben. Met deze items maak je iedereen blij!

Interieurspulletjes zijn altijd leuk om cadeau te doen. Als je vrienden of familie hebt die pas uit huis zijn gegaan kun je hun hier zeker een groot plezier mee doen. Ik ben bijna 25 en zie zelf ook enorm veel vrienden uit huis gaan en op zichzelf gaan wonen. Dat is natuurlijk redelijk kostelijk dus ieder beetje helpt natuurlijk! Spulletjes die dan altijd wel van pas komen zijn zaken zoals potten, glazen en ander servies.

Als je niet goed weet wat de bepaalde stijl is van de persoon waarvoor je iets zoekt, dan kun je best voor iets neutraal gaan. Deze Timo Glas Set van Design House Stockholm is daar ideaal voor! De glassen zien er luxe uit, zijn geschikt voor ieder soort drankje én liggen ook nog eens goed in de hand.

Voor de liefhebbers van thee is een mooie designtheepot ook wel een goede optie. Als je een cadeau zoekt voor iemand die graag (familie)feestjes en high teas organiseert is dat écht wel een topidee waar ze zeker blij mee zullen zijn.

Vind je een glazenset of theepot toch wat te saai om cadeau te doen en heb je liever iets unieker? Dan is de Kitchen Timer kookwekker van Alessi een leuk cadeautje. Ik zou er nooit aan gedacht hebben om iemand een kookwekker cadeau te doen maar wees nu eens eerlijk: hoe handig is zo’n ding? De meeste wekkers zijn zo extreem saai dat ik ze altijd kwijtraak of vergeet te gebruiken, wat met zo’n uniek exemplaar zeker niet zal gebeuren.

Sierkussens zijn ook altijd top om cadeau te doen. Misschien niet zo nuttig als servies maar natuurlijk wél heel leuk! Een goede set sierkussens kan je hele interieur direct een andere vibe geven. Bij dit cadeau is het natuurlijk wel belangrijk dat je een beetje op de hoogte bent van wat de ander leuk vindt. Als iemand een zeer strak neutraal interieur heeft met veel wit moet je niet met knalblauw gaan aankomen.

Weet je wel goed in welke stijl zijn of haar interieur zit? Dan zijn sierkussens echt een goed cadeau idee. Mijn persoonlijke favorieten zijn de kussens van het merk FEST Amsterdam.

Op zoek naar nog wat extra cadeau inspiratie? Op de website van Flinders vind je een hele pagina boordevol leuke cadeau ideeën. Je kunt filteren op budget maar ook op vrouwen, mannen of kinderen zodat je voor iedereen een geschikt cadeautje kan vinden. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Heb jij je kerstcadeautjes al in huis?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. Christine
    January 4, 2018 / 5:32 pm

    Wij doen eigenlijk geen kerstcadeautjes, enkel tussen vrienden! Een design cadeau zou heel lastig zijn voor mij want ik ben heel erg kieskeurig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?