Girl crush: Tammy Hembrow

Er zijn gewoon zo van die vrouwen die alles lijken te hebben en Tammy Hembrow is er daar een van. Met twee prachtige kinderen, een leuke man, een prachtig fitnesslijf én een goeddraaiend bedrijf is haar leven echt perfect. Alles lijkt bij haar volledig moeiteloos en zonder problemen te gaan maar eens je haar langer volgt kun je alleen maar respect hebben voor deze vrouw. Daarom is Tammy Hembrow echt mijn girl crush!

👯

Tammy Hembrow is een Australische dame van 22 jaar. Ik vond het ook ongelofelijk om te weten dat ze jonger is dan mij, zeker met wat ze allemaal al verwezenlijkt heeft. Ze is vooral bekend van Instagram waar ze maar liefst 5,4 miljoen volgers verzameld heeft. Inmiddels heeft ze ook een succesvol Youtube kanaal met meer dan een half miljoen volgers.

Tammy is vooral bekend vanwege haar fitness activiteiten. Ze post geregeld foto’s en video’s over haar workouts en inspireert mensen hier dagelijks mee. Ze heeft ook al een aantal fitnessguides uitgebracht, waar ik er zelf al eentje van in mijn bezit heb.

♥️♥️♥️

Toen ik haar pas ontdekte had ik een zeer vertekend beeld van haar. Eerlijk gezegd dacht ik toen van: “Oh het is weer zo’n typisch blond meisje die alleen maar wat poseert op Instagram” maar niets is minder waar. Sinds ik haar op Youtube volg kan ik alleen maar meer respect voor haar hebben. Ze is nog maar 22 jaar oud maar heeft dus gewoon een peuter en een baby rondlopen thuis. Daartussen heeft ze ook gewoon haar eigen zaak en zit ze dagelijks in de gym. Ik kan het zelfs nog niet eens opbrengen om dagelijks te sporten, laat staan als je een gezinnetje met jonge kinderen hebt.

working up a sweat 💦 making sure I drink my @womensbest BCAAs while I train. #womensbest

Ik vind Tammy dus echt een voorbeeld. Ze is ook gewoon van nul moeten beginnen en heeft altijd hard gewerkt voor wat ze nu heeft. Het is haar niet allemaal zomaar aan komen waaien. Haar levensverhaal is echt inspirerend en ze bewijst dat je met hard werken en nooit opgeven echt wel goed terechtkomt. Oh en doe mij ook maar zo’n booty ;-).

Kende jij Tammy Hembrow al?

Share:

4 Comments

 1. Angélica
  February 19, 2017 / 4:00 pm

  Jaaaa ook mijn crush. Haar hele familie is goals. Ik volg ook haar zussen Emilee en Amy Isha. Hun moeder is ook prachtig en ze hebben dacht ik meerdere zusjes en nog een broertje. Love voor de Hembrows.

 2. Christine
  February 19, 2017 / 5:22 pm

  Ik kende haar nog niet! Ik heb ook echt veel girl crushes!

 3. Manon
  February 19, 2017 / 5:23 pm

  Ik volg haar ook en vind haar prachtig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?