web analytics

How to: originele en creatieve cadeaus

Het is inmiddels september en dat wil zeggen dat de eerste kerstcollecties al beginnen binnen druppelen in de mailbox. De eerste adventkalenders zijn blijkbaar zelfs al te koop! Zowel merken als klanten zitten al met hun hoofd bij de feestdagen en dat is in sommige gevallen zeker niet slecht! Helemaal niet als je van plan bent om voor originele custom mades cadeau te gaan die je niet zomaar last minute kunt kopen.

Daarom wil ik het vandaag hebben over een aantal speciale en originele cadeautips die je zowel voor je naasten kunt gebruiken als voor zakenrelaties. Zo hoef je zeker niet last minute in de stress te schieten om iets origineels te vinden.

Het vinden van een origineel cadeau dat nog niemand heeft dat ook nog eens nuttig is, het is niet simpel. Daarom komen we vaak met de meest standaard cadeaus aan zoals cd’s, boekenbonnen, parfum enz. Dat is zeker ook niet verkeerd want het is de gedachte die telt en als jij weet dat iemand dol is op een bepaalde artiest of op een bepaald parfum, go for it.

Maar wat als je het niet weet? Wat als je op zoek moet naar een cadeau voor een zakenrelatie, je schoonfamilie die je nog maar net kent, een familielid dat je niet zo vaak ziet, … Je wilt natuurlijk wel een goede indruk maken dus dan is het altijd wel tof om iets unieks te geven waar iedereen blij mee kan zijn.

Ikzelf vind het dan vooral leuk om iets ‘neutraals’ te geven, waar iedereen wel iets mee kan. Een paar mooie potjes met kruiden in (en deze dan heel mooi inpakken), een boekenlegger of als je heel origineel wilt zijn: custom hangers. Gewoon van die kleine, nuttige dingetjes die iedereen wel kan gebruiken in huis. Zo ben je tenminste zeker dat je cadeau gebruikt gaat worden en dat het niet op eBay zal belanden.

Het geven van een origineel cadeau hoeft echt niet te stoppen bij het cadeau zelf, ook met de verpakking kun je heel wat doen. Heb je er al eens aan gedacht om je cadeau te verpakken in iets unieker als inpakpapier? Zo kun je bv. een papieren tas bedrukken om je cadeau in te doen, je kunt een klein cadeautje in een kerstbal stoppen of je kunt leuke vormpjes maken in je normale inpakpapier.

Ik begin in ieder geval vroeg genoeg dit jaar zodat ik voor iedereen geschikt cadeautje klaar heb en niet meer hoef te stressen op het einde!

Zit jij al met het kopen van cadeautjes in je hoofd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. September 19, 2018 / 12:18 pm

    Ik word altijd zo vrolijk van zulke mooie cadeauverpakkingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?