web analytics

Interieurtrends lente/zomer 2017

In november 2016 ben ik naar de Press Days in Antwerpen geweest. Op de Press Days worden alle nieuwe producten en trends voor de volgende seizoenen voorgesteld. Dit keer waren de lente en zomer van 2017 in de buurt. Ik heb zoveel leuks gezien, vooral op het vlak van interieur. Ook op andere plaatsen heb ik veel nieuwe trends voorbij zien komen dus het leek me het ideale moment om mijn favoriete trends met jullie te delen.

Felle kleuren

Pastels zijn uit, felle kleuren zijn weer helemaal in. Geel, roze, blauw en liefst met zoveel mogelijk extra’s zoals goud (zoals bv. gouden lampen die afsteken tegen de felle kleuren). Voor de komende lente en zomer mag het geheel weer wat speelser.

Strakke en excentrieke designs

De kleuren zijn dan wel speels maar de designs blijven wel wat strakker. Mijn favoriet? Hanglampen met een strak en opvallend design, dat een excentriek element toevoegt aan de woon- of eetkamer. Trendwatchers voorspellen dan ook dat mensen steeds meer op zoek gaan naar unieke stukken, i.p.v. de zoveelste doorsnee lamp of kast. Tegenwoordig vind je veel unieke hanglampen online waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar een uniek exemplaar.

Scandinavisch blijft trendy

Je hoeft niet te vrezen moesten felle kleuren niet zo je ding zijn want ook een Scandinavisch interieur blijft in. Scandinavisch design is zeer minimalistisch en strak maar wel zeer classy. Voor prachtig Deens design kun je terecht bij Sofacompany op het Antwerpse Eilandje, waar je persoonlijk advies op maat krijgt.

Interieur blijft toch altijd een beetje je eigen ding doen en je eigen weg zoeken tussen alle trends. Dit jaar blijkt individualiteit extra belangrijk dus ik ga zeker aan de slag om mijn eigen draai te vinden binnen al deze leuke trends! Misschien combineer ik er wel meerdere, who knows?

Wat is jouw favoriete trend?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

3 Comments

 1. Dineke Rozema
  January 3, 2017 / 8:07 pm

  Scandinavisch blijft wel echt mijn favorietje!

 2. Sabine
  January 3, 2017 / 11:06 pm

  Leuk om te zien 😀 Al denk ik niet dat ik ooit interieur trends zou volgen, m’n huis is al ingericht en om het nou compleet om te gooien voor trends wordt ook n beetje n duur grapje..!

 3. Lonneke
  January 4, 2017 / 6:32 pm

  Leuk om de nieuwe trends te zien. Ik heb al veel gouden accenten in mijn woning maar dan wel met pastel en turquoise groen haha. Ik wil zeker iets van blauw aan toevoegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?