JouwBox Editie 2 – Ralph Moorman favourites unboxing

JouwBox is een service waarbij je een box vol met heerlijke goodies krijgt, van food tot beauty. De box is samengesteld door Ralph Moorman, de man achter ‘De Hormoonfactor’. Ik eet inmiddels al een hele tijd volgens de begrippen van De Hormoonfactor. Ik was dus ook zeer benieuwd naar alle producten die Ralph Moorman himself geselecteerd had. Vorige week ontving ik de JouwBox Editie 2 dus tijd voor een unboxing!

JouwBox Editie 2

De JouwBox zou een box moeten zijn waar iedereen gelukkig van wordt en waarbij je echt moet kunnen genieten van de producten die erin zitten. Alle producten werden dus zeer streng geselecteerd. Het leuke aan deze box is dat er dus echt een hele hoop in zit, binnen verschillende categorieën. Zo zag ik bij de eerste editie al verschillende lekkere snacks maar ook fijne maskers en andere beautyproducten. Ik was dus echt heel benieuwd om te zien wat er in de JouwBox Editie 2 zat!

Het concept van JouwBox werkt als volgt:

Een keer in de 3 maanden komt er een nieuwe editie met minimaal 10 producten die voldoen aan de eisen van voeding deskundige Ralph Moorman. De JouwBox heeft een minimale waarde van € 120 maar is verkrijgbaar voor € 39 inclusief verzendkosten. Iedere editie is dus 3 maanden lang verkrijgbaar. Op dit moment is Editie 2 te koop maar deze verandert op 1 november naar Editie 3.

Nu jullie alle nodige informatie gekregen hebben zullen we maar gelijk in de unboxing duiken! Dit zijn alle producten die in mijn JouwBox Editie 2 zaten:

JouwBox Editie 2

Bite & Smile Lemon Ginger – € 3,49

Bite & Smile is een merk van 100% biologische snacks op basis van fruit en groente. Er zitten verder geen geraffineerde suikers en kunstmatige toevoegingen in. Hierdoor is het lekker gezond waardoor je guilt free kunt snacken. Bite & Smile is verkrijgbaar in twee varianten: Matcha Moconut en Lemon Ginger. Ik kreeg dus de Lemon Ginger in mijn box.

JouwBox Editie 2

Bee Honest Cosmetics Hair & Body Wash 250 ml – € 6,95

In deze box zitten niet alleen producten voor volwassenen, ook kindjes worden niet overgeslagen. Dit vind ik leuk want de laatste tijd maanden is er een serieuze babyboom geweest in mijn familie en vriendenkring. Het eerste product voor kindjes is de babyfriendly Bee Honest Cosmetics Hair & Body Wash. Dit product kun je dus toevoegen in het badje van je baby en zachtjes over de huid masseren. Het product zit boordevol zachte natuurlijke ingrediënten waaronder ook biologische honing.

JouwBox Editie 2

Betterfoods Tee-Fee natuurlijke kinderthee met bio-stevia-blad – € 3,95

Het tweede product dat kidsproof is is deze natuurlijke kinderthee. Tee-Fee is een merk dat zich specifiek richt op ouders van kinderen van 0-15 jaar en die bewust nadenken over hun gezondheid.

JouwBox Editie 2

Mudmasky Morning Boost Mask 20 ml – € 23,00
Rosalpina Eye Balm – € 43,00

En natuurlijk mogen ook de mama’s niet overgeslagen worden! Daarom zitten er in deze JouwBox Editie 2 ook een heleboel fijne skincareproducten waaronder een maskertje én een oogcrème. Het masker zorgt er ‘s ochtends voor dat je huid gelijk energieker wordt. De antioxidanten in dit masker worden al na 30 seconden grotendeels opgenomen door de huid dus je hoeft niet eens lang te wachten!

De oogcrème gaat vooral de vermoeide huid rond de ogen aanpakken. Wallen, donkere kringen, tekenen van stress, … Met deze crème zou alles moeten verdwijnen.

JouwBox Editie 2

Squalan Moisturizer Travel Size – € 15,00

Dit kleine travel size flesje kwam in het schattigste zakje ooit dus ik zag hem in het begin wat over het hoofd, oeps! Deze sample is van het merk Squalan, waar ik al énorm veel goeds over gehoord heb. Het is een krachtige anti-agingolie die de vochtbalans van de huid zou moeten verbeteren. Het product is tevens 100% plantaardig dus dat is ook altijd mooi meegenomen.

JouwBox Editie 2

Royal Green Extra Virgin kokosolie – € 8,95

Nog zo’n merk dat ik werkelijk overal voorbij zie komen is Royal Green. Deze koudgeperste biologische kokosolie is een multi-tasker die je voor verschillende zaken kunt inzetten. Je kunt er mee koken maar je kunt er evenzeer ook je make-up mee wegnemen of er een haarmasker van maken. Deze van Royal Green zou blijkbaar een van de besten op de markt zijn dus ik ben benieuwd!

JouwBox Editie 2

Upton’s Naturals Original Jackfruit – € 3,99

Ook hierover heb ik al zoveel goeds gehoord, zeker van de vegans in mijn vriendenkring. Jackfruit zou een fruit moeten zijn dat het dichtste aanleunt bij de textuur van vlees. Als je het marineert zou het blijkbaar ook gewoon echt voor pulled pork kunnen doorgaan. Ik heb al zoveel recepten gezien die ik wou proberen maar ik wist nooit goed waar ik het moest kopen. Blijkbaar gewoon bij de AH dus! Ik heb nu in ieder geval toch al een eerste pakje om mee te experimenteren.

JouwBox Editie 2

BlueM Tandpasta & tandenborstel – € 15,99

Als we het over gezondheid hebben mogen we onze mondhygiëne zeker niet vergeten. Daarom zitten er van het merk BlueM een tandpasta én tandenborstel in de JouwBox. BlueM is een Nederlands bedrijf dat stevig inzet op een goede mondverzorging. De tandpasta is vrij van fluoride maar hoort je tanden wel voldoende te beschermen tegen gaatjes.

JouwBox Editie 2

Matisson Visolie 1000mg – € 16,95

En last but not least sluiten we af met dé supplementen onder de supplementen: visolie. Ik volg meerdere fitness Youtubers en Instagrammers en bovenop hun preworkouts, amino’s en proteïneshakes nemen ze ook altijd visolie bij. Deze visolie pilletjes zitten echt boordevol Omega-3 dus het kan zeker geen kwaad om deze bij te nemen bovenop je normale eetpatroon. Ze vallen trouwens ook heel goed mee qua grootte en zijn makkelijk door te slikken!

JouwBox Editie 2

Het was mijn allereerste JouwBox maar ik ben aangenaam verrast! Er zaten een heleboel merken tussen die ik al kende maar nog nooit geprobeerd had. Leuk om nu de kans te krijgen om ze te proberen! Ik vind de inhoud van de box ook uitgebreid genoeg, terwijl de insteek van gezondheid goed naar voren komt. Van de food items ga ik lekker genieten en van de beauty items mogen jullie later ook reviews verwachten.

Deze JouwBox Editie 2 kost dus € 39,00 en is te bestellen via de JouwBox website. Hier kun je eenmalig kiezen voor een box oftewel kiezen voor een lopend abonnement.

Wat vind jij van de inhoud van deze JouwBox Editie 2?

Share:

11 Comments

 1. October 8, 2018 / 9:05 am

  Het lijkt me echt een leuke box! vind het wel tof om eens wat anders te proberen. en als je iets niet leuk vindt, kan je er altijd iemand anders plezier mee doen.

 2. October 8, 2018 / 9:50 am

  Ik heb de box ook een tijd terug ontvangen en vind er super leuke dingen in zitten. Ben nog niet toegekomen aan het testen van de Jack Fruit. Moet nog een goed recept hebben dus als je tips hebt hoor ik het graag!

 3. Nicky
  October 8, 2018 / 10:48 am

  Toffe box! Ik wil ook graag wat aan mijn gezondheid doen dus zo’n box lijkt me wel een goed begin.

 4. October 8, 2018 / 1:54 pm

  Wat een leuke box! Allemaal producten die ik nog niet ken, een leuke manier om nieuwe merken te ontdekken 😀

 5. October 8, 2018 / 3:07 pm

  Wat een veelzijdige box! Deze kende ik zelf nog niet 🙂

 6. October 8, 2018 / 4:28 pm

  Lijkt me een hele leuke en gevarieerde box. Ik vind de inhoud echt heel leuk, deze box kende ik nog niet.

 7. Bianca
  October 8, 2018 / 6:57 pm

  Echt wel een mooie inhoud, de box lijkt me het geld wel waard. Het zijn in elk geval allemaal producten die ik zeker zou uitproberen.

 8. Verena
  October 8, 2018 / 9:55 pm

  Ik heb deze ook getest. Echt een fijne box met leuke producten!

 9. Nadia
  October 9, 2018 / 6:29 pm

  Hey wat leuk! Ik kende deze nog niet, maar lijkt me erg leuk (en lekker)!

 10. October 9, 2018 / 8:04 pm

  Mooie box! Zitten wel allemaal producten in die ik nooit gebruik, maar dat is juist leuk om dat op deze manier te proberen. Hij is goed gevuld !

 11. blackbearmart
  November 1, 2018 / 7:54 am

  Very Nice Post on Fashion Accessories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?