Kneipp World of Fragrances: geurkaarsen en geurstokjes

Kneipp introduceert World of Fragrances, een compleet nieuwe lijn met geurkaarsen en geurstokjes voor in huis. Deze producten zorgen voor een fijne sfeer in huis en zouden ook een positief effect moeten hebben op je humeur. Ik testte de Kneipp Lavendel fragrance sticks en de Kneipp Macadamia-Star Anise geurkaars. In dit artikel vertel ik meer over de complete lijn en over deze producten.

Kneipp World of Fragrances geurkaars

We kennen Kneipp natuurlijk allemaal van hun fijne huidverzorging en de lekkere geuren die daarbij horen. Sinds kort hebben ze dus ook producten voor in huis, bestaande uit geurkaarsen en geurstokjes. Bij Kneipp hebben ze de lat hiervoor zeer hoog gelegd, juist omdat ze al zoveel ervaring hebben met geuren en het creëren van geurcombinaties.

Binnen de World of Fragrances lijn vind je vier verschillende geuren terug:

  • Sandalwood-Patchouli: zacht, zoet, warm en houtachtig. Verkrijgbaar in fragrance sticks en geurkaars
  • Vetiver-Mandarin: zonnig, fris, vrolijk en kruidig. Verkrijgbaar in fragrance sticks en geurkaars
  • Lavender: bloemig, kruidig en zorgt voor ontspanning. Verkrijgbaar in fragrance sticks
  • Macadamia-Star anise: warm, kruidig en elegant. Verkrijgbaar als geurkaars

Kneipp World of Fragrances geurkaars

Ik kreeg van Kneipp twee producten toegestuurd uit de nieuwe Kneipp World of Fragrances lijn waaronder dus deze Cosy Moment geurkaars (€ 7,99) met macadamia, steranijs en sinaasappel. Deze geurkaars komt in een simpele maar mooie verpakking, met een decoratieve houten deksel. Doordat het ontwerp zo simpel is kun je ze achteraf ook opnieuw gebruiken om dingen in te bewaren.

Als je deze geurkaars voor het eerst opent ruik je gelijk het scherpe van de steranijs maar dit vervliegt vrij snel. Deze geur verandert namelijk vrij snel in de warme, gezellige geur van de macadamia. Voor mij is dit dé ideale kerstgeur! Je ruikt zoveel tegelijkertijd als je aan deze kaars snuffelt en de geur vult de hele kamer met gemak.

Kneipp World of Fragrances geurkaars

Het is dus echt een heerlijke gezellige geur die ervoor zorgt dat je gewoon in de zetel wil kruipen met een grote mok thee. Ik ben echt dol op de geur dus ik werd ook heel enthousiast toen ik de rest van het bijbehorende persbericht zag.

Er komt binnenkort namelijk een complete Kneipp World of Fragrances Cosy Moment lijn op de markt, inclusief douchecrème, badschuim en bodylotion. Ik kan niet wachten tot deze producten er zijn!

Kneipp World of Fragrances lavender fragrance sticks

Het andere product dat ik toegestuurd kreeg waren de Kneipp World of Fragrances Lavender Fragrance Sticks (€ 8,99). Ik ben echt fan van fragrance sticks en heb er meestal altijd wel in huis staan. Over het algemeen gebruik ik vooral die van Rituals omdat deze zeer sterk ruiken, iets wat ik erg belangrijk vind bij goede fragrance sticks. Deze zijn helaas wel redelijk prijzig en ik merk vaak dat goedkopere geurstokjes toch niet sterk genoeg ruiken.

Ik was dus wel wat huiverig om deze van Kneipp te proberen maar gelukkig valt het heel goed mee. Bij mij staan deze Lavender stokjes in de badkamer en ze zijn sterk genoeg om de volledige badkamer van geur te voorzien.

Over de geur ben ik ook erg enthousiast. Bij Kneipp werken ze met ingrediënten met een hoogwaardige kwaliteit en dat merk je. Deze geurstokjes geven een échte lavendelgeur af, zeker geen chemische artificiële geur. Je raakt meteen ontspannen dankzij deze natuurlijke geur!

Kneipp World of Fragrances fragrance sticks lavender geurstokjes

Ik werd dus aangenaam verrast door beide producten! Kwalitatief zijn zowel de geurkaars als de fragrance sticks erg goed. Ze geven meer dan voldoende geur af en de geuren zijn ook echt heerlijk! Ik had het niet verwacht gezien de lage prijs, zeker in vergelijking met andere merken. Voor mij is deze collectie nu al geslaagd!

Deze nieuwe Kneipp World of Fragrances home producten zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Welke geur lijkt jou het fijnst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?