Lauren Conrad Style

Als ik op reis ga neem ik altijd een boek mee om te lezen op het vliegtuig. Verhalen vind ik te lastig om me op te concentreren dus boeken waar ik iets uit leer lees ik het liefst. Voor mijn vakantie naar Orlando kocht ik Lauren Conrad Style. Lauren Conrad ken ik al jaren (LOVE The Hills!!!) en ik kan zeker wel wat extra stijltips gebruiken. Ik kocht haar boek en heb het inmiddels al volledig uitgelezen op vakantie. Als je benieuwd bent naar mijn review, lees dan zeker verder!

Lauren Conrad Style

Lauren Conrad is een echt stijlicoon. De dame uit Californië staat bekend om haar vrouwelijke en typische LA stijl die menig vrouwen inspireert. Ze is vooral bekend van de realityseries Laguna Beach en The Hills, waar ze ook altijd stijlvol voor de dag kwam. Inmiddels houdt Lauren haar fans en volgers dagelijks op de hoogte via haar blog. Ik volg haar al ettelijke jaren en ik vind haar stijl echt geweldig. Het lijkt wel alsof Lauren totaal geen moeite moet doen om er fantastisch uit te zien.

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat stijl niet mijn sterkste punt is. Ik ga meestal gewoon voor donkere comfortabele kleren waar ik niet teveel bij moet nadenken. Toch wil ik me er wel in verdiepen en effectief iets bijleren. Waar moet ik op letten tijdens het shoppen? Hoe vind ik de perfecte jeans? Hoe kun je een LBD goed combineren? Met dat soort vragen zat ik al langer. Gelukkig beantwoord Lauren al deze vragen in dit boek.

Lauren Conrad Style

De inhoud van Lauren Conrad Style

Lauren vertelt over alle basisstukken die niet mogen ontbreken in een garderobe. Ze geeft tips om het shoppen makkelijker te maken en hoe je het perfecte kledingstuk voor jou kunt vinden. Ook staan er doorheen het boek veel praktische tips omtrent winkels en webshops. Naast het shoppen geeft ze ook veel tips over het combineren van kledingstukken. Ook over het maken en naaien van kledingstukken geeft ze veel geheimen prijs. Lauren is ook ontwerpster van beroep dus op dat vlak kon ik veel van haar leren!

Style is een enorm uitgebreid boek dat echt alles covert dat met stijl te maken heeft. Het grootste deel van het boek gaat over fashion maar ook andere onderwerpen komen zeker aan bod. Er is ook een heel hoofdstuk over beauty maar ook over etiquette vind je veel terug in het boek. Met dit boek weet je dus hoe je je kan kleden, hoe je je moet maquilleren én hoe je je classy gedraagt. Ik heb echt de charme van een ezel dus zo’n hoofdstuk over etiquette was voor mij meer dan welkom ;-).

Lauren Conrad Style

Ik vond het dus echt een goed boek! Eerst had ik mijn twijfels en dat is dan ook de reden waarom ik zo lang gewacht had om dit boek aan te schaffen. Ik had, onterecht, het gevoel alsof het meer een autobiografie zou zijn en puur alleen over Lauren zou gaan. Lauren is een geweldige dame maar als het alleen over haar en haar favoriete stuks zou gaan zou ik het best saai vinden. Gelukkig is dat dus niet het geval! Lauren vertelt alsnog veel over haar favoriete items maar ze geeft tegelijkertijd ook een les mee. Ik heb dus best veel nieuwe dingen geleerd uit dit boek!

Het boek leest ook zeer lekker weg. Het origineel is geschreven in het Engels maar deze vertaalde versie is ook zeker niet slecht. Vaak vind ik Nederlandse vertalingen niet echt geslaagd omdat ze de bal misslaan met Engelse uitdrukkingen. Met dit boek is dat zeker niet het geval want het is allemaal zeer vlot te lezen. Er staan ook veel prachtige foto’s in het boek!

Lauren Conrad Style

Kan ik Lauren Conrad Style aanraden? Zeker wel! Doordat de onderwerpen zo uitgebreid zijn ben ik er zeker van dat iedereen er wat van kan leren. Lauren Conrad Style kost € 14,90 en is o.a. te koop bij Bol.com.

Lijkt Lauren Conrad Style jou een leuk boek?

Share:

4 Comments

 1. Nienke Hilbrands
  June 11, 2017 / 4:49 pm

  Ik ben geen fan, maar het is zeker een chick die veel bereikt heeft! Ik heb dit boek ook, ben ook erg benieuwd naar haar andere boeken.

 2. June 11, 2017 / 6:38 pm

  Ik heb haar beauty boek en dat vind k ook top om te lezen 🙂 deze ga ik misschien ook s kopen dan 🙂

  Ilona

 3. Rebecca
  June 11, 2017 / 8:16 pm

  Ik wil dit boek puur om het feit dat deze zo mooi is op foto’s, haha. Het boek zelf spreekt me niet heel veel aan, maar ze heeft het toch maar mooi voor elkaar 🙂

 4. Christine
  June 13, 2017 / 1:16 pm

  Oh ik lees ook echt super graag zo’n boeken, alleen heb ik écht geen plek meer voor nieuwe boeken 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?