Laurentine van Landeghem From Blog to Brand

Als je in België woont dan heb je de naam Laurentine van Landeghem waarschijnlijk al wel horen vallen. Laurentine is de eigenaresse van Clouds of Fashion, een zeer succesvolle kledingzaak die steeds harder blijft groeien. De winkels en pop-ups worden massaal bezocht en ook de webshop is een groot succes. In het boek From Blog to Brand vertelt Laurentine hoe Clouds of Fashion ontstaan is, wat haar zo succesvol maakt en hoe ze alles vanaf nul zelf geregeld heeft. In dit artikel vertel ik meer over dit inspirerende boek!

From Blog to Brand

Laurentine van Landeghem is een echte girl boss waar veel dames naar opkijken en dat is geheel terecht. Op jonge leeftijd stampte Laurentine Clouds of Fashion uit de grond, wat nu dus echt een gigantisch succes is geworden. Het begon met de modeblog Clouds of Fortune en ging daarna over in een DIY-project als hobby. Het werd zo’n succes dat later eindigde in verschillende winkels én pop-ups verspreid over België.

Vol in momenten van crisis een eigen zaak starten, zeker op zo’n jonge leeftijd… Dat is echt niet evident. Dat het nu zo’n succes is geworden bewijst toch maar het talent van Laurentine. Uiteraard waren er dus heel veel mensen nieuwsgierig naar de werkwijze van Laurentine. Om op al deze vragen antwoord te geven heeft ze dus het From Blog to Brand boek geschreven.

From Blog to Brand

From Blog to Brand is een zeer uiteenlopend boek vol met persoonlijke ervaringen van Laurentine. Het is zeker geen typische autobiografie met alleen maar motivational quotes en open deuren in. Nee, dit boek bevat écht veel nuttige en handige tips maar dan geschreven vanuit het standpunt van Laurentine. Ze geeft je in dit boek dus alleen maar tips die voor haar werken, of die voor haar juist niet goed werkten.

De hele loopbaan van Clouds of Fashion is de leidraad van het boek. Het boek begint dan ook bij het ontstaan van Clouds of Fashion en eindigt dus ook bij de toekomstvisie van Laurentine. Daartussen vind je dus alle stappen die Laurentine heeft gevolgd om van Clouds of Fashion een succes te maken.

Panden huren, personeel in huis nemen, social media, inkopen doen, modeshows organiseren, … Alles komt aan bod. En het is geen grote goednieuwsshow, ook al haar persoonlijke struggles komen terug in dit boek.

From Blog to Brand

Ik vind From Blog to Brand echt een zeer inspirerend boek om te lezen. Er staan veel motiverende teksten in maar evenzeer praktische tips voor het dagelijks leven. Zeker als ondernemer (in spe) is dit een zeer handig boek, ook als je niet van plan bent om een (kleding)winkel of webshop te starten. Ik denk dat veel twijfelende en beginnende ondernemers veel aan dit boek zullen hebben.

Doorheen het hele boek merk je dat Laurentine echt een superharde werker is. Door dit boek te lezen krijg je gelijk zin om er ook stevig tegenaan te gaan. Zeker een goed boek dus om op de terugweg van vakantie te lezen, haha! Word je weer gelijk helemaal gemotiveerd 😉 .

From Blog to Brand

From Blog to Brand van Laurentine van Landeghem is o.a. te koop via Bol.com. Meer weten over Laurentine? Ze maakt weekvlogs op Youtube en natuurlijk kun je haar ook altijd volgen via Clouds of Fashion zelf. Sowieso moet je ook eens bij COF gaan kijken want hun kleding is écht wel de moeite!

Lijkt dit boek jou iets? Kende jij Laurentine al?

Share:

3 Comments

 1. May 22, 2018 / 12:24 pm

  Ik heb het boek gisteren cadeau gekregen en kan niet wachten om hierin te starten!

 2. Dana
  May 22, 2018 / 2:00 pm

  Zelf ken ik haar niet maar het lijkt mij wel een leuk boek om te lezen!

 3. May 24, 2018 / 11:34 pm

  oh deze gaat op mijn wishlist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?