web analytics

Make-over van de slaapkamer

In een van mijn vorige artikels kon je al lezen hoe ik mijn slaapkamer volledig opgeruimd en herfstproof gemaakt heb. Ik heb afstand kunnen nemen van een hele hoop oude kleding en boeken waardoor er zelfs een aantal kasten leeg kwamen te staan. Nu heb ik het in mijn hoofd gehaald om mijn slaapkamer eens een make-over te geven. Als je benieuwd bent naar de eerste plannen, lees dan zeker verder.

Ik ben iemand die zelden aan grote projecten begint omdat ik het lastig vind om direct door te zetten. Nu mijn kamer eindelijk eens op punt staat én voor de verandering eens fatsoenlijk opgeruimd is heb ik wel de nodige inspiratie gekregen. Het gaat gewoon zoveel makkelijker zijn nu om grote veranderingen door te voeren. Ik heb echt een heleboel dingen kunnen wegdoen. Sommige zaken heb ik kunnen weggeven aan vrienden en familie maar een hele hoop was klaar voor het stort.

Nu ik zoveel nieuwe ruimte heb kan ik alles gaan beginnen opdelen en veranderen. De eerste verandering die ik wil doorvoeren begint bij de vloer. Ik heb echt al járen dezelfde vloer, ik denk toch al een jaar of 13. Mijn vloer is knalroze en ondanks het feit dat ik dol ben op roze heb ik het echt gehad met die roze vloer. Een vinyl vloer is iets wat me zeker wel aanspreekt. Een vinyl vloer is gewoon zoveel makkelijker om schoon te maken en oogt ook modern. Verder heb je bij een vinyl vloer ook veel meer keuzemogelijkheden én het is ook veel budgetvriendelijker.

Verder ben ik ook van plan om de bijruimte van mijn slaapkamer om te toveren in een soort home-office. Nu doe ik al mijn papierwerk altijd beneden in de woonkamer maar dat is gewoon soms niet te doen met de drukte hier. Met twee hondjes in huis kan ik me soms niet zo goed concentreren, haha!

Ik zou echt het liefst zo’n clean Pinterest worthy home office willen. Mijn muren zijn gelukkig al wit (met in iedere ruimte een roze accentmuur) dus dat scheelt al. In combinatie met die vinyl vloer en wat Ikea storage kasten moet dat zeker in orde komen.

Heb jij je slaapkamer al eens een grote make-over gegeven?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

  1. September 29, 2018 / 2:45 pm

    Wat leuk om te zien zeg en ben benieuwd naar de rest 🙂

  2. October 2, 2018 / 2:30 pm

    Mijn slaapkamer is niet heel erg groot. De enige make-over die ik nu kan doen is het verschuiven van mijn bed. Plus een nieuw behangetje. Dit ben ik al een lange tijd van plan, dus jouw blog is een goede reminder om hier binnenkort mee te starten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?