web analytics

Meer drinken dankzij de SodaStream

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik drink meestal veel te weinig doorheen de dag. Water drinken kan nogal saai worden als je 2 liter per dag wil drinken waardoor ik het meestal dus gewoon vergeet.

Een goede oplossing om je water wat spannender te maken is een SodaStream. Met de SodaStream kun je van kraantjeswater bruiswater maken én je kunt er zelfs smaakjes aan toevoegen.

Ik heb er sinds kort eentje in huis en ik kan al niet meer zonder. In dit artikel vertel ik er dan ook graag meer over!

Meer water drinken wordt makkelijker

Water drinken is een belangrijk onderdeel van je beautyroutine. Het zorgt voor een betere vochtafdrijving, een mooiere huid én een slanker lichaam. Zeker tijdens de zomermaanden is het ontzettend belangrijk om goed veel water te drinken.

Toch drinken de meeste mensen niet genoeg en dit vanwege de meest bekende reden: water is gewoon te saai. Ik voel helemaal met je mee want water kan inderdaad een beetje flauw worden als je er teveel van drink.

Je kunt je water dan een smaakje geven met wat fruit maar ook dat kan al snel te flets of te saai worden, zeker als je van koolzuurhoudende drankjes houdt.

Een goed (en gezond) alternatief is de SodaStream. Met dit apparaat kun je van plat kraantjes- of mineraalwater bruiswater maken.

Water met een smaakje

Het systeem is echt supersimpel. Een SodaStream bestaat uit twee onderdelen: een gasfles en de machine die het gas in het water pompt.

Je zet gewoon een fles water onder de SodaStream, duwt een aantal keer op de knop om gas toe te voegen et voila: je hebt een volledige fles bruiswater gecreëerd.

Moest je gewoon bruiswater nog wat te saai vinden heb je ook de keuze om een smaakje toe te voegen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken met de SodaStream. Van caloriearme limonade tot zelfs Pepsi, het kan allemaal.

Tips om meer water te drinken

Heb je ook altijd zoveel moeite om te onthouden om water te drinken? Zorg er dan voor dat je áltijd een grote fles water bij je hebt staan.

Als je ervoor zorgt dat je altijd water binnen handbereik hebt zal je er vaker aan denken om te drinken. SodaStream heeft een handige fles genaamd ‘My Only Bottle’ in het assortiment zitten. Met deze fles neem je je bruiswater (met smaak) heel makkelijk mee.

Vergeet je het nog steeds, ook al heb je altijd water binnen handbereik? Dan zou het misschien handig kunnen zijn om een alarm te zetten om om het uur even een slokje water te drinken. Blijf dit doen tot je uit jezelf begint te drinken en er een routine van gemaakt hebt.

Sinds ik een SodaStream in huis heb merk ik dat ik zelf ook veel vaker naar mijn flesje water grijp. Ik heb mijn flesje altijd naast me op bureau staan en drink de hele dag door.

Meestal drink ik normaal bruiswater maar af en toe een glaasje Pepsi Max vind ik ook echt heerlijk om mee af te wisselen. Zeker tijdens de warmere zomerdagen is dat écht genieten. En het grootste voordeel: je hebt niet eens zoveel afval want je hoeft geen blikjes of flesjes te kopen. Fijn voor jezelf en voor de natuur!

Ben je benieuwd geworden? SodaStream is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Carrefour, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Hubo, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre. Meer info vind je via hun website.

Drink jij voldoende water?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. August 25, 2021 / 10:22 am

    Wat leuk! Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar ik drink zelf eigenlijk ook vrijwel alleen water.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?