Mijn Body & Fit bestelling

Toen ik een paar dagen geleden wakker werd van gigantische buikpijn en misselijkheid heb ik de knop voor mijzelf omgedraaid: dit kan zo niet langer. Ik sleur al maanden iets van een 15-20 kg overgewicht mee en nu ben ik op het punt gekomen dat het echt wel goed is geweest. Snacken is mijn grootste probleem dus daarom besloot ik om wat snacks en shakes te bestellen via Body & Fit omdat deze webshop me via Facebook geadviseerd werd. Kijk je mee naar mijn bestelling (inclusief mini reviews)?

 photo Body-6_zpsrj9p3wcl.png

Ik ben sinds kort terug bezig met sporten en ik ben iemand die vooral graag krachttraining doet. Ik geloof niet zo zeer in cardio maar eerder in vetverbranding op lange termijn en in rust, daarom is het belangrijk dat ik mijn spiergroepen veel train. Om ervoor te zorgen dat mijn spieren goed herstellen na het sporten is het drinken van een proteïneshake heel belangrijk. Ik ben nogal een moeilijke met smaken dus ik besloot om bij Body & Fit eerst voor een kleine doos te gaan, zodat ik het eerst eens kon proberen. Ik koos voor de Strawberry smaak en tot nu toe bevalt alles goed!

Voor 14 shakes (392 gram) heb ik in totaal € 7,90 betaald, wat ik best wel een fijne prijs vind om het zo eens uit te proberen. Je hebt uiteraard ook grotere dozen als je al bekend bent hun shakes én je hebt ook een variety pack voor ongeveer € 10 met 10 verschillende smaken om uit te proberen. Het maatschepje krijg je er gratis bij.

 photo Body-3_zpsm9uyd9zi.png

Omdat snacken voor mij een groot probleem was ging ik ook maar gelijk voor de koekjes in de smaak Cacao Nibs. Ik hou van chocolate chip cookies en dit is dan de gezonde variant, vol proteïnes en gezonde mineralen. Ze zijn ook nog eens volledig suikervrij dus je kunt zonder schuldgevoel even snoepen. Eerst was ik bang dat ze te weinig smaak zouden hebben maar ze hebben juist wel veel smaak! Het proeft uiteraard niet zo zoet als een gewoon koekje maar door de kokosolie en de chocoladestukjes heb je toch nog voldoende smaak. Deze Smart Protein Cookies kosten € 2,90 voor 21 koekjes.

Het zakje proteïnechips kreeg ik er gratis bij!

 photo Body-4_zpsypqc3wew.png
Ook met frisdrank heb ik al jaren een probleem. Ik drink echt dolgraag water maar ik kan wel echt genieten van de smaak van een gesuikerde drank. Cola, 7Up, Mountain Dew, … You name it en ik drink het graag. Daarom besloot ik om ook eens een drankje mee te bestellen, eentje dat alleen gesuikerd is door het fruit dat erin zit. Ik ging voor de 330ml versie van de SuperBerry Red en wauw… IK BEN VERLIEFD! In dit drankje zijn, kersen, cranberries, aardbeien, Aronabessen en frambozen gecombineerd en het is echt heerlijk. Dit lijkt me ook heerlijk als het ijskoud is en dan buiten snikheet, precies een cocktail maar dan zonder de suiker en zonder alcohol.

Het fijne hieraan is dat het geen sapje is maar echt drank. Het is eigenlijk gewoon water maar dan met fruitextracten dus je krijgt echt de verfrissing die je nodig hebt. Er zitten dus ook geen stukjes fruit meer in en dat vind ik een enorm pluspunt. Het enige jammere hieraan is dat ik maar 330ml heb besteld want de volgende keer dat ik bestel koop ik gelijk een liter of vijf.

 photo Body-1_zpsjpzm5gq3.png

Last but not least heb ik ook nog wat sportmateriaal besteld. Ik heb natuurlijk al een yogamat en gewichtjes in huis, net als een hometrainer en een crosstrainer. Toch miste ik toch nog een paar attributen waaronder een kettlebell. Binnenkort ga ik zeker nog wat oefeningen met kettlebells posten want het is echt een geweldige manier om je spieren te trainen!

Ook kocht ik een springtouw want gek genoeg had ik dat nog niet in huis. Ik kan geen gekke trucjes met dat ding maar ik spring er gewoon normaal mee en dat is écht goed voor je conditie. Je bent gelijk afgemat en het is nog leuk ook. Ik kijk er naar uit om buiten te gaan springen van zodra het weer warmer is.

 photo Body-2_zpskgbbuaaw.png

Dit was mijn Body & Fit bestelling. Ik heb alles woensdagmiddag besteld en donderdagmiddag had ik alles al gelijk in huis. Over de service ben ik meer dan tevreden. Ik kreeg een zakje chips gratis, net als het maatschepje voor bij de shakes. Over de € 20 zijn de verzendkosten gratis, zelfs naar België. Voor deze hele bestelling zat ik rond de € 21. Het gaat zeker niet de laatste keer geweest zijn dat ik bestel want alles is echt superlekker en verslavend, terwijl het toch allemaal gezond is. Hopelijk gaat het vermageren nu iets makkelijker, nu ik de ongezonde dingen kan laten staan.

Ben jij al bekend met Body & Fit?

Share:

3 Comments

  1. February 15, 2016 / 8:34 am

    Leuk om te zien, het is voor mij alweer even geleden maar het is zeker een leuke shop!

  2. February 15, 2016 / 12:29 pm

    Goed bezig meid je hebt leuke dingen besteld liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?