Mijn favoriete non-beauty Youtubers #2

Ik ben verslaafd aan Youtube video’s kijken want het is voor mij de ultieme manier van ontspanning. Ik volg voornamelijk veel beautyguru’s maar ook andere kanalen vind ik zeker leuk. Eerder deelde ik al een hele hoop favorieten maar het leek me leuk om nog eens een update doen. Van luxe producten tot fashion en fitness, er komen veel onderwerpen aan bod. Dit zijn mijn favoriete non-beauty Youtubers:

Pintsized Fashionista

Op het Pintsized Fashionista kanaal posten Lailli & Alizey Mirza jaloersmakende hauls en vlogs van al hun luxe. De twee dames wonen halftijds in Londen en halftijds in Dubai dus je kunt je wel voorstellen dat ze best wel rijk zijn, haha! Daarom vind ik hun Youtube channel zo leuk omdat het toch een soort van guilty pleasure is. Hun kanaal is meestal écht wel over de top dus je moet er wel voor openstaan. Als je benieuwd bent naar de nieuwste designer tassen en schoenen, check hun channel dan zeker eens.

Amber Scholl

Amber is dan weer het compleet tegenovergestelde van de Mirza zusjes. Bij Amber draait alles om luxe maar op een zeer betaalbare manier. Ze houdt ervan om dingen te scoren in de sale én ze doet ook ongelofelijk veel DIY’s. Een parel choker of een flowerwall die de Kardashians gebruiken? Amber maakt het allemaal na en ook nog eens supergoedkoop. Ze heeft trouwens ook een superleuke en bubbly persoonlijkheid dus als je naar Amber kijkt kun je niet anders dan vrolijk worden. Ik volgde Amber al van toen ze nog niet zoveel subscribers had en ik kan zeggen dat ze nog altijd exact dezelfde persoon is als vroeger!

Patricia Bright

Het kanaal van Patricia is echt superpopulair en dat is geheel terecht. Patricia is iemand die, ondanks het groot aantal volgers, altijd zichzelf gebleven is. Ze bestelt geregeld bij verschillende webshops waarna ze dan try on hauls doet. Die zijn altijd 100% eerlijk en dat levert echt altijd hilarische taferelen op. Patricia kan alles gewoon zo grappig verwoorden en ik lig continu in een deuk om haar video’s. Buiten het grappige aspect om heeft ze ook gewoon een geweldige kledingsstijl, waarvoor je haar ook zeker moet volgen.

Whitney Simmons

Ook het kanaal van Whitney Simmons wordt steeds populairder. Whitney is een van de Gymshark athletes en tegenwoordig de #1 go to als je fitness inspiratie of tips wilt. Ze maakt allemaal handige filmpjes, recht vanuit de gym. Geen al te moeilijke oefeningen die niemand kan volgen maar juist met veel uitleg en demonstraties! Over het algemeen ben ik niet zo’n fan van fitness Youtubers omdat ik ze vaak saai vind en teveel “hey look at me!”. Dat is bij Whitney gelukkig niet zo! Ze geeft echt veel nuttige tips en heeft een geweldige persoonlijkheid waar je instant vrolijk van wordt. Haar motto is niet voor niets “It’s a beautiful day to be alive”.

Welke non-beauty Youtubers vind jij het leukst?

 

Share:

2 Comments

  1. February 7, 2018 / 8:09 am

    looove patricia 😀 zo’n leuk channel!

  2. April 4, 2018 / 10:59 pm

    Ik kijk heel veel vegan nutrition videos eigenlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?