Mijn favoriete non-beauty Youtubers

Ik ben verslaafd aan Youtube video’s kijken want het is voor mij de ultieme manier van ontspanning. Een tijdje terug deelde ik mijn favoriete beauty Youtubers al maar er zijn nog een heleboel andere channels die ik graag kijk. Lifestyle, vlogs, travel, … Ik laat al mijn favoriete non-beauty Youtubers vandaag zien!

Sophie Shohet

Sophie is een rijke self-made business woman uit Surrey, UK. Veel mensen denken dat ze een golddigger is omdat ze rondloopt in Louboutins en heel Londen doorkruist in haar Porsche maar niets is minder waar. Sophie heeft haar eigen marketing bedrijf uit de grond gestampt, nadat ze op haar 27e al marketing director was geworden (een vrij belangrijke en hoge job in de marketingwereld). Ze heeft dus zeker hard gewerkt voor al haar geld en daarom kijk ik zo naar haar op.

Op haar kanaal vind je een uiteenlopend aanbod aan video’s: vlogs, beauty video’s, Q&A’s maar vooral haar luxury video’s vind ik erg leuk om te kijken. Sophie shopt niet zomaar om het even wat omdat ze zo rijk is maar ze denkt echt bewust na over haar aankopen. Ze koopt alleen klassieke tijdloze stukken voor ‘investment reasons’ en neemt je graag mee in haar beslissingen. Echt een inspiratie!

TheTimTracker

Tim & Jenn van The Tim Tracker zijn de enige vloggers die ik echt dagelijks volg. Ze wonen in Orlando, Florida en laat dat net mijn favoriete plaats op aarde zijn. Ze hebben een jaarabonnement op Universal en ook Disney World en Busch Gardens bezoeken ze vaak. Je krijgt dus lekker veel pretparkvlogs te zien op hun kanaal. Het zijn ook gewoon heel aangename en positieve mensen om naar te kijken. Hun vlogs maken mij áltijd vrolijk!

Ellie Steadman

Ellie’s kanaal bekijk ik ook graag vanwege haar Disneyvlogs, kwestie van even bij hetzelfde onderwerp te blijven. Ze is een Britse dame die vaak naar Disneyland Parijs gaat maar ook Disney World komt vaak aan bod. Ze heeft leuke vlogs maar ook vanuit haar eigen slaapkamer maakt ze veel Disney gerelateerde video’s. Ik hoor trouwens vaak dat ik heel erg hard op haar lijk!

Hey Nadine

Als je op zoek bent naar leuke travel content moet je zeker eens naar Hey Nadine kijken. Ze maakt vaak handige video’s met travel hacks, waardoor je veel comfortabeler én goedkoper kan reizen. Ik reis natuurlijk ook vrij vaak maar toch heb ik veel opgestoken van haar tips. Ze heeft een leuke persoonlijkheid en is zeker de moeite waard om te bekijken.

Welke non-beauty Youtubers vind jij het leukst?

Share:

7 Comments

 1. jeapiebel
  March 3, 2017 / 9:02 am

  Ik merk wel dat lifestyle youtuber ik ook kan waarderen en van genieten.

 2. Shana
  March 3, 2017 / 9:35 am

  Leuke lijst, ik zizk ze gelijk even op 😊 ik ben geabonneerd op het Youtubekanaal van Blogilates en Yoga with Adriene. Sinds kort ook op Steven van Belleghem’s kanaal (digitalisering en Disneyfanaat) en dat van Crystaldie (online magazine Girlcrush en MUA).

 3. Kim
  March 3, 2017 / 9:42 am

  I LOVE Ellie Steadman!! Ik word zo vrolijk van dat kanaal.

 4. Britt
  March 3, 2017 / 1:06 pm

  Wat een leuk artikel!

 5. March 3, 2017 / 9:55 pm

  Sophie kijk ik ook soms!

 6. Christine
  March 4, 2017 / 5:02 pm

  Ik kende hier nog niemand van, ik kijk vaak de videos van Ash Jackson, af en toe posts ze ook wel beauty maar ik hou van de videos over haar familie!

 7. Nienke Hilbrands
  March 5, 2017 / 11:53 am

  Ik ben erg benieuwd naar Hey Nadine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?