Mijn favoriete verkopers op Etsy

Als je geregeld online shopt ken je Etsy misschien al wel. Etsy is een soort eBay waar je spullen kunt verkopen, alleen zijn deze wel handgemaakt. Prachtige armbanden, kledij, oorbellen, … Ook als beauty fan kun je je er vast wel iets vinden want via Etsy kun je bv. ook veel mooie indie nagellak vinden. Ik ben al jaren fan van deze website en daarom wil ik jullie graag de leukste items en verkopers laten zien.

LUVKittyKatrina

Ben je een groot fan van Disney parken en hou je van Disney oortjes? Dan moet je de winkel van LUVKittyKatrina zeker eens bekijken. Deze dame maakt handgemaakte Minnie oortjes in de meest speciale designs. Lichtgevende oren of oren bezet met bloemen, het kan allemaal bij deze verkoper.

Moest je dus op zoek zijn naar een uniek paar Minnie oortjes, neem hier dan zeker eens een kijkje! De oortjes zijn niet super goedkoop mede dankzij de verzendkosten maar tja, dat zijn ze als je ze in Disneyland koopt ook niet. Hier heb je tenminste nog een uniek design!

Gifts By Little Miss

Hou je van schattige handgemaakte beautyproducten? Dan ben je bij deze verkoper aan het juiste adres. Unicorn cupcakes om in bad te gooien, speciale bruisballen voor Kerstmis en zelfs een smartphone zeep zijn slechts een aantal van de gekke én schattige dingen die je hier kunt vinden. Deze verkoper zit trouwens ook in de UK dus je hoeft niet bang te zijn voor hoge verzendkosten!

PolishAlcoholic

Ik kan natuurlijk geen artikel schrijven over Etsy verkopers zonder PolishAlcoholic te vermelden. PolishAlcoholic is namelijk een van mijn favoriete merken als het op indie nagellak aankomt. Het merk wordt trouwens ook gewoon vanuit Nederland gemaakt en verzonden dus je hebt het lekker snel in huis en hoeft niet al teveel verzendkosten te betalen. Bij PolishAlcoholic kan je terecht voor de meest unieke lakjes met speciale glitters en opvallende duochromes.

Dit waren in ieder geval al een aantal verkopers die ik jullie zeker kan aanraden! De producten zijn misschien niet supergoedkoop maar doordat alles handgemaakt is ben je tenminste zeker van de kwaliteit. Je merkt gewoon dat er zoveel tijd en liefde in deze producten werd gestoken dus iets bestellen op Etsy is iedere cent waard.

Bestel jij soms iets via Etsy?

Share:

3 Comments

  1. November 22, 2018 / 3:54 pm

    Ik ken het wel van naam, maar ik heb er nog nooit geshopt. Verkopen ‘Gifts By Little Miss’ zou meteen mijn favoriet zijn haha, wat een geweldige producten maakt zij met de hand! <3

  2. November 25, 2018 / 9:15 am

    Ja ik koop er nog wel eens een nieuwe blog theme. En het is leuk om er rond te kijken!

  3. November 26, 2018 / 5:09 pm

    Leuk om jouw blog ook weer eens te zien Amy! En leuke spulletjes op Etsy. Niet echt iets wat ik zelf zou kiezen, maar het ziet er wel heel cute uit en die nagellak oogt mooi. Beetje galaxy-effect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?