Moederdag cadeautips

Het is weer bijna zo ver: Moederdag! Op Moederdag zetten al we de moeders (en grootmoeders en eventuele schoonmoeders) weer even stevig in de bloemetjes. Een fijn cadeautje hoort daar natuurlijk wel bij! Daarom zet ik een aantal van mijn favoriete cadeautips op een rijtje!

SELF Moederdagbox – € 110,00

SELF is een natuurlijk Belgisch merk dat een gezonde huid zeer belangrijk vindt. Speciaal voor moederdag lanceerden ze de Moederdagbox met daarin de Boost of Freshness Facial Lotion, de award-winning All Day Dreamer dagcrème én de gloednieuwe facial roller. Met de producten van SELF ben je 100% zeker dat je een kwalitatief goed cadeautje hebt, zelfs voor mama’s met een gevoelige huid. Verkrijgbaar via hun website.

Newa rimpelbestrijding – € 349,00 voor de hele set (tijdelijk € 299 t.e.m. 31/05/18)

Geef je moeder een stralend gezicht dankzij deze nieuwe anti-agingformule. Dankzij de 3DEEP-technologie herstelt NEWA de natuurlijke aanmaak van collageen onder de opperhuid. Rimpels vervagen, de huid wordt jonger en gaat weer stralen! De huid krijgt als het ware een lifting, met verstevigde gezichtscontouren en herwonnen soepelheid. Ideaal dus voor de mama’s die hun storen aan hun rimpeltjes! Verkrijgbaar bij Vanden Borre, Krefel en Amazon.

Rituals The Ritual of Ayurveda Gift Set – € 39,50

Kan je (schoon)moeder wel wat ontspanning gebruiken? Dan zijn de gift sets van Rituals zeker een goed idee. Deze set van de Ritual of Ayurveda lijn bevat vier producten om mee te ontspannen: schuimende douchegel 200ml, bodyscrub 125gr, bodycrème 200ml, bed & body mist 50ml. Verkrijgbaar bij Rituals, Bol.com en Ici Paris XL.

Rainpharma Three for you and me Skin Washes – € 27,50

Ook bij het Belgische merk Rainpharma hebben ze veel leuke sets. De producten van Rainpharma zijn echt super goed voor het milieu én voor je huid. De “Three for you and me” sets bevatten een Body Wonder Towel en twee aromatherapie douchegels. Er zijn verschillende geurcombinaties mogelijk! Verkrijgbaar bij de verkooppunten van Rainpharma.

Pilgrim Watch – € 109,95

Ook met een mooi horloge kun je helemaal niets verkeerd doen! Dit stijlvolle en tijdloze exemplaar van Pilgrim lijkt me dan ook ideaal om cadeau te geven, aangezien het waarschijnlijk bij veel dames past. Niet te groot qua model maar wel duidelijk leesbaar en handig in gebruik! Ik zou deze zelf ook wel willen krijgen. Verkrijgbaar bij Zalando.

Welk cadeau lijkt jou het leukst?

Share:

1 Comment

  1. May 3, 2018 / 11:35 am

    Dankjewel voor dit artikel! Want ik ben erg want ik vergeet altijd wanneer het moederdag is… Maar nu heb ik direct ook enkele goede cadeautips waarmee ik zeker aan de slag kan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?