web analytics

New in: Canvas van PIXERS

Mijn slaapkamer heeft een tijd geleden een enorme makeover gekregen. Ik ging van knalroze naar witte muren en ook al mijn oude posters en decoratie gingen weg. Daardoor bleven mijn muren nogal kaal over en was het het ideale moment om opnieuw te beginnen met decoreren. Ik bestelde daarom een gigantisch canvas van PIXERS, met daarop de haven van Kopenhagen. Kijk je mee naar mijn prachtige nieuwe canvas van PIXERS?

pixers canvas

Als je mij al even volgt dan weet je dat ik echt verliefd ben op Kopenhagen. Ik ben er in september nog geweest en zou liefst zo vaak mogelijk gaan. Helaas ligt dat niet echt binnen mijn budget dus wou ik iets anders waardoor ik me toch even in Kopenhagen waande.

Toen ik op zoek ging naar een mooi PIXERS canvas besloot ik om gewoon Kopenhagen in te typen, om te zien of ze misschien iets leuk in hun assortiment hadden. Hun assortiment was echt enorm uitgebreid dus het werd nog lastig om te kiezen! Mijn keuze viel uiteindelijk op deze foto van Nyhavn, de haven met de bekende gekleurde huisjes. Moest je toch niks in hun assortiment vinden kun je ook altijd zelf een foto uploaden, waarvan je daarna een canvas of muurstickers kunt laten maken.

pixers canvas

Inmiddels heeft mijn canvas al een centraal plaatsje op mijn kamer gekregen want ik zie het gelijk als ik binnenwandel. Ik heb gelijk voor een vrij groot canvas gekozen omdat ik echt wou dat het opviel. Je kunt ze in verschillende maten bestellen: van 30 x 20 cm tot zelfs 180 x 140 cm. Die van mij is 90 x 60 cm qua afmeting. Hij is iets groter uitgevallen dan ik origineel wou maar nu ben ik juist blij dat ik zo’n groot canvas besteld heb.

Bij PIXERS zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Je kunt zelf een canvas ontwerpen of een van hun ontwerpen nemen maar je kunt er ook voor andere dingen terecht. Ze printen foto’s op plexiglas, muurstickers, posters, PVC, tetraptiek canvas, … Mijn canvas kostte € 89, wat ik best een goede prijs vind voor zo’n enorm exemplaar. Ik ben er in ieder geval súper blij mee!

Wat vind jij van mijn nieuwe canvas?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

6 Comments

 1. November 28, 2016 / 5:26 pm

  Heel gaaf, echt een eyecatcher!

 2. Malou | Blonde Blossom
  November 28, 2016 / 9:59 pm

  Supergaaf is het! Mooie foto ook. Malou x

 3. irma
  November 29, 2016 / 8:37 am

  Heel mooi!

 4. Laura
  November 29, 2016 / 4:49 pm

  Te gek zo’n canvas poster, mede dankzij de prachtige foto natuurlijk:)

 5. November 29, 2016 / 6:21 pm

  Wij hebben er ook eentje besteld onlangs! Super blij mee!

 6. Karlien - Polished Cats
  November 29, 2016 / 9:55 pm

  oh wauw wat mooi zeg
  leuk idee ook

  liefs
  Karlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?