New in: M&M’s telefoonhoesje (+ winactie!)

Een goed siliconenhoesje is een echte must als je zo vaak met je gsm gooit als mij. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid en daarom verlaat ik mijn huis nooit zonder een stevig siliconenhoesje rond mijn telefoon, zodat hij toch redelijk goed beschermd is tegen schokken en krassen. Toen Telefoonhoesjestore mij vroeg om een telefoonhoesje te reviewen kon ik die kans natuurlijk niet laten liggen. Ik besloot om voor dit leuke M&M’s telefoonhoesje te gaan. Benieuwd naar mijn nieuwe hoesje? Lees dan zeker verder. Op het einde van het artikel is er ook nog een winactie!

M&Mhoesje

Telefoonhoesjes zijn dingen die ik gigantisch snel verslijt. Ik neem mijn iPhone overal mee naartoe dus het ding krijgt best veel te verduren. Tot nu toe kocht ik bijna altijd telefoonhoesjes via eBay maar ik merkte wel dat de kwaliteit van deze hoesjes heel snel verslechterde. Ze zijn extreem goedkoop maar het voelde toch niet ‘veilig’ om ze rond mijn telefoon te laten. Mijn iPhone zakte altijd naar beneden in het hoesje waardoor het hoesje over mijn camera terechtkwam. Ook viel hij vaak gewoon uit het hoesje, best wel irritant als je je telefoon in je handtas wilt bewaren.

Toen Telefoonhoesjestore mij benaderde om een hoesje te testen was ik dan ook erg blij, ik kon zeker wel een nieuw hoesje gebruiken. Normaal werk ik niet graag samen met webshops die hoesjes verkopen, tenzij ze echt een speciaal assortiment hebben. De meeste webshops hebben een groot assortiment aan normale hoesjes maar qua siliconenhoesjes hebben ze vaak niet veel keuze. Dit is bij Telefoonhoesjestore gelukkig niet het geval, ze hebben een vrij uitgebreid assortiment aan siliconenhoesjes, hoera! Ik ging akkoord met een samenwerking en dit geweldig leuke M&M hoesje is daarvan het resultaat.

M&Mhoesje3

Ik merk al gelijk een heel verschil met mijn vorige hoesjes. Het hoesje is veel dikker en van veel betere kwaliteit. Dit kan een nadeel zijn als je niet van bulky hoesjes houdt (je telefoon voelt gelijk een pak dikker aan!) maar als je je telefoon goed wilt beschermen is het zeker wel een must. Hoe dikker de rand, hoe beter het hoesje de schok kan opvangen. Deze M&M hoesjes zijn te koop voor een iPhone 4S maar ook voor o.a. de iPhone 5. Voor de 6 ben ik ze helaas nog niet tegengekomen maar ze hebben gelukkig wel genoeg andere leuke iPhone 6 hoesjes. Voor andere merken verkopen ze ook genoeg hoesjes trouwens!

M&Mhoesje2

Ik ben in ieder geval blij met m’n nieuwe hoesje. Ik heb er al veel complimenten over gekregen en het breekt ook gelijk het ijs tijdens een awkward conversatie, echt leuk! Het is ook gewoon een origineel hoesje en ik word er zelf nog steeds vrolijk van als ik er naar kijk.

Wil jij zelf zo’n leuk telefoonhoesje naar keuze winnen?

 • Volg mijn blog via Bloglovin
 • Ga naar de website van Telefoonhoesjestore en laat me weten in de comments welk hoesje jij graag wilt winnen!
 • Vergeet geen geldig e-mailadres achter te laten zodat ik je kan contacteren

De winactie loopt t.e.m. 19 augustus 2015 en is open voor iedereen uit België en Nederland. Veel succes!

Share:

14 Comments

 1. Britt
  August 7, 2015 / 8:50 am

  Nieuwe hoesjes zijn altijd leuk om mee af te wisselen, ik vind het Tijgertje 3D siliconenhoesje voor de Samsung Galaxy S5 heel gaaf!

 2. August 7, 2015 / 12:13 pm

  Aaawh, superleuk! Ik heb ook net allemaal nieuwe hoesjes.

 3. August 7, 2015 / 1:11 pm

  Wat een super leuk hoesje! Ik doe ook graag mee met de actie :). Ik was een beetje verbaasd dat ze hoesjes voor mijn type telefoon hebben, dit had ik eigenlijk niet verwacht.

  Ik doe graag mee voor dit hoesje:
  Kalaideng (KLD) luxe wit compact bookcase hoesje voor Huawei Ascend G700

 4. Mieke
  August 7, 2015 / 2:14 pm

  Ohhh,zoveel leuke hoesjes!!

  Ik vind het hoesje met de kleurrijke ananas super mooi! Anders dan wat ik normaal heb en volgens mij kan je er naar blijven kijken..

  Ik ben pas recent jouw blog tegengekomen en heb je meteen opgezocht op Bloglovin om je te volgen!

 5. August 7, 2015 / 2:35 pm

  Wow, wat een leuk hoesje! Ik word er meteen helemaal blij van. Maar zelf houd ik niet zo van siliconen hoesjes. Meestal krijg ik mijn iPhone dan niet meer in mijn broekzak. Dus ik heb eens op hun website gekeken voor een ander leuk hoesje. Ik zag de hardcase met ananasjes op, ik ben verliefd! Hij ziet er echt zo leuk en zomers uit! Ik heb 3 dagen geleden voor mijn verjaardag een nieuwe iPhone gekregen dus ik heb nog niet zoveel hoesjes, dus ik doe zeker mee met deze leuke winactie. Kusjes!

 6. jouvence
  August 7, 2015 / 2:45 pm

  wat een gaaf hoesje.! ♥ xx

 7. August 7, 2015 / 8:25 pm

  Ok, dit hoesje ziet er zo leuk uit! Jammer dat ik geen iPhone heb :p

 8. sabrina
  August 8, 2015 / 12:49 am

  Ja! Ik wil het hoesje met de zonnebloemen wel winnen!

 9. Tara
  August 8, 2015 / 11:52 am

  Vanaf nu volg ik je ook op Bloglovin, alles om een leuk hoesje te winnen die altijd wel van pas komt! Ik zou dan denk ik voor de Elegante Mandala Bookcase Hoes voor Samsung Galaxy S5 gaan, die past perfect bij de kleur van mijn mobiel en is gewoon heel erg schattig.

  X Tara

 10. August 8, 2015 / 3:45 pm

  Mooi hoesje! Ik doe graag mee met de winactie, ik volg je op Bloglovin’. Het hardcase, transparante hoesje voor iPhone 6 vind ik erg basic maar toch mooi. Liefs x

 11. August 9, 2015 / 9:29 am

  Ik sla even over voor de win actie maar vind je M&M hoesje helemaal leuk x

 12. Jonne
  August 16, 2015 / 3:36 pm

  Wow ik vind je hoesje echt GEWELDIG! Hij is zoo leuk!
  En echt tof dat je ook een winactie doet. Ik doe heel graag mee, want ik zou ook echt heel graag zo’n leuk m&m hoesje willen hebben (ik heb ook een iphone 4s). Dus deze http://www.telefoonhoesjestore.nl/m-ms-3d-siliconen-hoesje-iphone-4-4s.html. Ze hebben trouwens echt hele leuke hoesjes want deze is ook echt heel leuk: http://www.telefoonhoesjestore.nl/bite-me-cookies-hardcase-hoesje-iphone-4-4s.html. Ik ga zeker even op de site kijken, maar een winnen is natuurlijk altijd leuker, so fingers crossed!
  liefs. Jonne

 13. Debbie Faber
  August 19, 2015 / 3:36 pm

  Wat een superleuke actie! Ik vind het altijd erg leuk om af en toe van hoesje te wisselen. Ik zou nu voor het Triangel hoesje voor de Samsung note 2 kiezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?