web analytics

New in: Tastea 30 Day Detox

De laatste paar weken ben ik enorm goed op mijn gezondheid aan het letten. Door mijn lipoedeem hou ik enorm veel vet en water vast waardoor ik geregeld pijn heb. Vanuit het ziekenhuis heb ik een hele lijst aan voedingsadvies meegekregen maar ik ga nog graag een stapje verder. Daarom heb ik besloten om me aan een Tastea 30 Day Detox te wagen. Dit zou de algehele gezondheid moeten verbeteren en dit soort thee zou ook goed moeten helpen om alle gifstoffen uit je lichaam te filteren. Ik begin vandaag met de kuur en wil je graag al wat meer vertellen over het concept.

Tastea 30 Day Detox

Detox thee, je bent er voor of je bent er niet voor. De meeste mensen denken dat het een magisch drankje is waarmee je tientallen kilo’s kwijt kunt spelen door alleen thee te drinken. Daardoor zijn de meeste mensen zeer sceptisch tegenover het concept en geloven ze er niet in. Natuurlijk niet want een magisch drankje waarmee je afvalt bestaat gewoon niet. Waarvoor het dan wel bedoeld is? Om je lichaam even te filteren van alles wat slecht is en je gezondheid extra te ondersteunen. Hierbij kan het dus wel gebeuren dat je wat extra kilootjes kwijt speelt, al is het dus geen wondermiddel.

De Tastea 30 Day Detox zou dus o.a. moeten helpen bij het afdrijven van vocht en om een minder opgeblazen gevoel te krijgen. Dat zijn twee zaken waar ik veel last van heb dus ik wou het echt graag proberen! Ik vrees ook dat ik nog altijd zoveel weeg omdat ik juist zoveel vocht op houd.

Tastea 30 Day Detox

Het principe is heel simpel met de Tastea 30 Day Detox. Je krijgt twee potten met losse thee, eentje voor ‘s ochtends en eentje voor ‘s avonds. Je hoeft dus maar 2 kopjes te drinken gedurende de dag, de rest van de dag kun je gewoon water drinken. Doordat het een losse thee is kun je best wel een beker met filter gebruiken zodat je geen stukjes losse thee inslikt. Ze verkopen van die handige bekers bij Tastea en je kunt ze ook in een pakket samen met de thee kopen. De ochtendthee is een heerlijk citrustheetje waardoor je gelijk goed wakker zou moeten worden. De avondthee is dan weer heerlijk ontspannend waardoor je beter zou moeten slapen. Je drinkt de thee dus 30 dagen op rij om de kuur te voltooien.

Tastea 30 Day Detox

Ik ben alleszins énorm benieuwd naar deze detox en wat het met mijn lichaam gaat doen. De ingrediënten in de thee zijn volledig natuurlijk dus echt slecht zal het wel niet zijn. Na mijn detoxkuur zal ik zeker nog een extra update doen en eerlijk zeggen of het geholpen heeft en met wat het precies geholpen heeft. Bovenop mijn gezonde eetpatroon en sportroutine zal het hopelijk wel een klein wonder verrichten, haha ;-). Ik ben benieuwd!

De Tastea 30 Day Detox kost € 39,95 voor de 2 potten thee en is verkrijgbaar via de webshop van Tastea.

Wat doe jij om gezond te blijven? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

3 Comments

 1. July 14, 2017 / 5:24 pm

  Ik heb deze ook gehad, fijne thee

 2. July 16, 2017 / 6:29 pm

  Ik ben hier best benieuwd naar, zie het veel voorbij komen namelijk.

 3. Christine
  July 17, 2017 / 12:06 am

  Ben héél benieuwd naar je ervaringen! Ik probeer nu minder suiker te eten want ben weer een beetje verslaafd geraakt oops!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?