web analytics

Online bloemen bestellen? Hier moet je aan denken!

Het is tegenwoordig steeds gemakkelijker om online bloemen te bestellen. Er zijn tal van bloemisten waar je terecht kunt om snel een bloemetje te bestellen.

Een boeket laten bezorgen is dus zo gedaan. Maar hoe kies je het juiste boeket? Hoe maak je een keuze tussen het enorme aanbod van bloemisten? Waar let je op wanneer je online gaat bestellen? In dit artikel geven we enkele tips, zodat jij altijd het mooiste bosje bloemen kunt laten bezorgen. Leuk als verjaardagscadeau, voor een jubileum, om sterkte te wensen of gewoon zomaar om iemand te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.

Bestel ruim op tijd

Bij de meeste bloemisten is het wel mogelijk om een boeket snel te leveren. Soms zelfs binnen één dag. Toch kun je hier niet altijd vanuit gaan. Sommige boeketten leveren namelijk meer werk op. Zo zal een kant-en-klaar boeket meestal binnen een dag geleverd kunnen worden, terwijl een boeket op maat wat meer tijd vraagt. Ook de tijd van het jaar maakt verschil. Zo is het rond Valentijnsdag en Moederdag altijd ongelooflijk druk bij bloemisten. Op dergelijke momenten is het dan ook goed om ruim op tijd te bestellen. Zo weet je zeker dat de bloemen op de juiste datum aan zullen komen. Het laatste wat je wilt is dat je bloemen nét te laat worden geleverd en het gehele verrassingseffect verdwenen is.

Pas het boeket aan op de wensen van jouw dierbare

Om welke reden stuur je een bosje bloemen? Doe je dit om je dierbare op te vrolijken? Of simpelweg iets moois cadeau te doen voor zijn of haar verjaardag? Of is er een andere reden? Bloemen kunnen heel veel zeggen. Je kunt met bloemen laten zien hoeveel deze persoon voor je betekent en er zelfs een diepere boodschap in verwerken. Kies bijvoorbeeld voor bloemen die de herinneringen aan zullen wakkeren bij de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan bloemen die hij of zij altijd gaf bij speciale gelegenheden en wat nu echt jullie ‘liefdestaal’ is geworden. Mooi om juist op deze dag te laten zien hoe belangrijk je deze band vindt. Zeg het met bloemen!

De juiste bloemist vinden

Je weet al aardig naar welke bloemen je op zoek bent. Nu komt nog het volgende dilemma. Want voor welke bloemist kies je? Er zijn tegenwoordig tal van bloemisten bij jou in de buurt die een bloemenbezorgservice aanbieden. Het aanbod van deze bloemisten lijkt ook nog eens sterk overeen te komen.

De meeste bloemisten doen gewoon uitstekend werk. Waar het van afhangt is de service. Is er goed contact te leggen? Is het mogelijk om een boeket op maat te laten maken in plaats van een standaard boeket? Op welke dagen kunnen de bloemen bezorgd worden? Is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de bloemen op een zondag te laten bezorgen? Allemaal zaken die een rol kunnen spelen bij het maken van jouw definitieve beslissing.

Ook goed om de recensies van iedere bloemist door te lezen. Online vind je meestal tal van ervaringen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?