web analytics

Originele cadeautips voor Kerst en nieuwjaar!

Ben je nog op zoek naar een geschikt cadeau voor Kerstmis of nieuwjaar maar je hebt echt geen flauw idee wat te kopen? Geen zorgen!

Ik zet in dit artikel een aantal originele cadeautips op een rij waarmee je volgens mij iedereen wel heel erg blij kunt maken. De cadeautips in dit artikel variëren ook qua prijs dus voor ieder budget zit er wel een geschikt cadeautje tussen.

Ben je benieuwd geworden? Dit zijn mijn cadeautips voor dit jaar:

Heb je een echte koffieliefhebber in je vriendenkring of familie? Dan is deze unieke koffie van Rombouts zeker en vast het ideale cadeau!

Deze exclusieve ‘limited xmas edition’ koffie is samengesteld met verschillende koffiesoorten uit Burundi, Brazilië en Honduras. Zowel zacht, als met karakter en met een kruidige noot.

Ik vind hem persoonlijk heerlijk en ik ben over het algemeen meer een theedrinker dus dat zegt wel genoeg over hoe lekker deze is. Volgens mij is deze koffie zowel heerlijk voor echte koffieliefhebbers als voor de ‘gematigde’ koffiedrinker.

Iemand in de familie die het goede voornemen heeft om in het nieuwe jaar meer water te drinken of om in het algemeen gezonder te leven? Dan is de nieuwe SodaStream Terra vast en zeker een fantastisch cadeau!

Met de SodaStream kun je zelf je eigen bruiswater en gesuikerde drankjes maken. Het enige wat je nodig hebt is de SodaStream en wat kraantjeswater et voila: je kunt gewoon lekker je eigen drankjes maken. Zo hebben ze verschillende soorten limonade maar ook merkdranken zoals 7Up en Pepsi die je zelf kunt maken.

Sinds ik mijn SodaStream heb merk ik dat ik veel meer water drink dan voorheen. Met de nieuwste SodaStream Terra gaat het allemaal zelfs nóg makkelijker dankzij hun nieuwe revolutionair Cylinder Quick Connect-systeem: een nieuwe cylinder die je met 1 klik aansluit en zelfs niet meer in hoeft te schroeven.

Heb je iemand in je leven die voordien al redelijk sportief was en geregeld naar de sportschool gaat? Dan zijn tools voor in de gym een ideaal cadeau.

Zelf vind ik het wel leuk om een ontdekdoosje met proteïneshakes cadeau te doen. Dit is tof voor mensen die al proteïneshakes drinken en misschien op zoek zijn naar een nieuw smaakje maar ook voor mensen die nog geen proteïneshakes drinken en hun favoriete smaak nog moeten ontdekken.

Een proteïneshake is voor iedereen eigenlijk wel een must want bijna niemand krijgt dagelijks voldoende proteïnen binnen. Zo’n doosje met verschillende smaken is dan ideaal om iets nieuws te ontdekken. Heel erg lekker maar tegelijkertijd ook wél heel gezond!

Een klein maar zeker wel een origineel cadeau is een oldskool lippenstiftdoosje. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar in de jaren 90 had mijn mama er zo’n paar in haar bezit en ik vond het fantastisch om deze te ‘stelen’ en om dan mijn lippen stiekem te stiften.

Dit soort doosjes maken weer een comeback en zijn heel erg tof om cadeau te doen. Vind je zo’n hoesje net niet spannend genoeg? Stop er dan een luxe lipstick in om het geheel net wat feestelijker te maken. Denk dan bv. aan de Rouge Volupté lipsticks van Yves Saint Laurent met gouden huls of een mooie lipstick van Chanel of Dior.

Je zou er eventueel ook een lippenbalsem in kunnen doen moest de persoon voor wie je iets wilt kopen niet zo into lipsticks zijn. Een lippenbalsem kan iedereen wel goed gebruiken tijdens deze periode!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?