web analytics

Originele kerstcadeau tips

Ik heb inmiddels al een hele hoop inspiratie gedeeld m.b.t. kerstcadeaus. Adventkalenders, parfums en andere toffe ideeën zijn alvast de revue gepasseerd. Toch wil ik in dit artikel nog wat dieper ingaan op kerstcadeaus en dit keer specifiek op originele én gepersonaliseerde kerstcadeaus. Want geloof me, er is niets leuker dan een cadeau waar extra veel tijd en liefde in werd gestoken. Als je benieuwd bent naar mijn suggesties, lees dan zeker verder!

Heb je van die mensen in je leven waarvoor je echt niet wat te kopen? Van die mensen die al alles lijken te hebben waardoor je echt geen idee meer hebt wat nog leuk kan zijn? Dan is een gepersonaliseerd kerstcadeau je beste optie. Ik weet dat bij veel mensen het niet zo zeer om het cadeau zelf draait maar om de gedachte die er achter zit. Met een gepersonaliseerd cadeau zit je dan zeker goed!

Een goede optie is om voor een kerstcadeau met foto of naam te gaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het laten personaliseren. Een aantal voorbeelden:

  • Verzorgingsproducten
  • Bierpakketten
  • Chocolaatjes
  • Gepersonaliseerde glazen kerstballen
  • Gepersonaliseerde boeken voor kinderen

Kortom, voor iedereen die je lief hebt kun je wel iets gepersonaliseerd uitzoeken! Ikzelf ben van plan om dat dit jaar ook te doen.

De mensen die heel dicht bij mij staan krijgen een cadeautje met een foto op, de mensen waar ik ietsje minder close mee ben die krijgen een cadeau met naam. Ik heb al wel een paar mensen in gedachten die graag een glaasje drinken dus ik heb al een paar Whisky en bierpakketten op het oog om cadeau te doen.

Voor de vrouwen in mijn leven ga ik voor een gepersonaliseerd Dove pakketje met doucheschuim gaan, daar kun je ook zeker niks mis mee doen. Iedereen moet zichzelf toch wassen en de geuren zijn echt heel erg lekker dus ik denk dat ik hier heel wat mensen blij mee kan maken!

Moest je zelf nog op zoek zijn naar een gepersonaliseerd cadeau dan vind je op internet genoeg opties. Een website waar ik zelf goede ervaringen mee heb is YourSurprise.nl. Hier bestelde ik eerder al wat items voor de verjaardag van mijn mama en alles werd súpersnel en keurig geleverd. Met het oog op de feestdagen dus ook zeker weten een aanrader aangezien ze een zeer breed assortiment hebben.

Ben jij al bezig met cadeaushoppen? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. December 1, 2018 / 10:43 pm

    Ik vind gepersonaliseerde cadeaus zo tof, geeft toch net even dat beetje extra! Ik ga eens kijken op die site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?