web analytics

Personal: mijn droomkeuken

Voor mij is de keuken een van de meest belangrijke plaatsen in het huis. Ik spendeer er ettelijke uren omdat ik gezond (en lekker!) eten heel erg belangrijk vind. Ik zou mijzelf niet als topkok kunnen omschrijven dus daarom hou ik ervan als de keuken makkelijk te gebruiken is. Hoe minder ik moet zoeken achter bepaalde zaken, hoe beter. Binnenkort ga ik verhuizen dus een fatsoenlijke keuken is voor mij zeker topprioriteit!

De juiste keuken kiezen is niet altijd simpel, al helemaal niet als het de eerste keer is dat je het doet. Wij hebben ons huis hier indertijd gewoon zo gekocht dus ook toen kwam er niet veel kiezen aan te pas, aangezien alles al voorzien was. Voor mij is dit dus een heel nieuw proces waar ik doorheen moet. Er zijn gewoon zoveel verschillende mogelijkheden en stijlen, na een tijd zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is er op internet voldoende keuken inspiratie te vinden om me op weg te helpen.

Inmiddels weet ik al dat moderne keukens de voorkeur hebben bij mij. Ik ben opgegroeid in een redelijk ouderwets huis waarin warmte vooral centraal stond. Nu ik op mijzelf wil gaan wonen wil ik het dus helemaal anders aanpakken, omdat ik jarenlang naar hetzelfde heb moeten kijken zonder enige afwisseling.

Als ik aan modern denk, dan denk ik aan een keuken met strakke lijnen en veel wit. Wit staat bij mij gelijk aan tot rust komen, het kalmeert me heel erg. Hoe minder fel de kleuren zijn, hoe beter ik me kan aanpassen. Toch hoeft het voor mij niet volledig wit te zijn maar mogen er ook zeker wat grijzige of taupe accenten doorheen zitten.

Mijn absolute #1 droomkeuken is ook gewoon lekker groot, zodat er veel mensen kunnen komen eten. Helaas gaat het in een appartement of klein huisje niet het geval zijn maar een mens mag blijven dromen, toch? Ooit krijg ik die grote droomkeuken!

Hoe ziet jouw droomkeuken er uit?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. Mariska
    July 26, 2018 / 1:46 pm

    Die is wel echt heel erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?