web analytics

Relatietips voor elk koppel

Koppels, ze zijn van alle tijden. Waar men vroeger enkel oog had voor het traditionele plaatje – man en vrouw – bestaan koppels nu in alle vormen. Als iedereen maar gelukkig is, dat is ten slotte wat telt. Maar uiteraard kent elke relatie ups en downs. Zeker bij koppels die al lang samen zijn, durft de sleur erin kruipen en dat kan voor frustraties zorgen. Wil je je relatie opnieuw wat leven inblazen? Deze relatietips zijn geschikt voor élk koppel!

Communicatie is key

Communiceren is belangrijk, maar daarom niet altijd even makkelijk. Ieder heeft immers zijn eigen stijl van communiceren. Jij uit misschien graag je gevoelens, terwijl je partner liever stilzwijgend alles opkropt. Toch is het belangrijk om tijdig frustraties uit te spreken, hoe moeilijk je dat ook vindt. Tijdens zo’n gesprek is het belangrijk dat je vanuit je eigen gevoel spreekt en de ander niet meteen aanvalt. Geef je partner ook de tijd om z’n zegje te doen en luister hier aandachtig naar. Houd niet steeds vast aan je eigen visie en ideeën, maar stel je open voor andere perspectieven. Het draait niet om je gelijk halen, maar om elkaar begrijpen en samen tot een oplossing komen.

Praat het uit

Is de bom gebarsten en hebben jullie ruzie? Dat gebeurt bij de beste koppels en een goede discussie op z’n tijd verbetert jullie relatie zelfs. Al is agressie uiteraard altijd not done! Soms kan een ruzie ervoor zorgen dat de vlammen hoog oplaaien en de passie tussen jullie beide opnieuw in de lucht hangt. Goedmaakseks is vaak de beste seks en dan worden al eens alle grote middelen boven gehaald, zoals sextoys en bdsm. Een ruzie hoef je niet altijd bij te leggen met goedmaakseks, maar zorg er wel voor dat alles is uitgepraat voor jullie gaan slapen. In slaap vallen is echter moeilijk als je nog boos of verdrietig bent en dan heb je zonder twijfel een slechte nachtrust. Dat is ook niet de oplossing.

Verras elkaar

Echte liefde zit ‘m in de kleine gebaren. Wees attent voor elkaar en doe eens wat een ander fijn vindt. Als je voor jezelf een kopje koffie zet, schenk dan ook een kopje in voor je partner. Het is een klein gebaar, maar het zal zeker geapprecieerd worden. Je kan elkaar ook regelmatig verrassen met iets grootser, zoals een zelfgeorganiseerde picknick in het bos met alles erop en eraan. Een verrassing in de slaapkamer is ook altijd welkom. Droomt je partner er stiekem al lang van om eens een kunstvagina uit te testen? Schenk hem dan deze sextoy bij een speciale gebeurtenis. Wedden dat jullie niet van elkaar af kunnen blijven en de liefde bedrijven als nooit tevoren?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?