web analytics

Stijlvol de lente van 2021 in!

Daar komt de zon… en daar komt de lente aan! Ben jij klaar om helemaal on fleek het leukste seizoen van het jaar in te gaan? We bespreken de nieuwste trends zodat jij straks van top tot teen 2021 spring-proof en stralend het voorjaar tegemoet gaat!

Juwelen in 2021

Kom maar op met die bling! Of tenminste, doorschijnende bling. Want glazen juwelen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Sterren als Kylie, Kim en Bella werden er al mee gespot: ringen en hangers gemaakt van gekleurd glas. Combineer ze met gouden ringen en accenten om een perfecte zomerlook te creëren.

Naast deze nieuwe modetrends zien we ook de juwelen met initialen terugkeren. Hangertjes met de eerste letter van jouw naam en die van je bestie, je moeder of je allerliefste viervoeter: het kan allemaal. Leef je volledig uit en laat de wereld zien wie jij het diepst in jouw hart draagt.

Dit jaar mogen je juwelen volledig in het kader van speelsheid en durf staan. Draag er nog een gekleurde choker bij: geen combinatie is te gek. We hebben ons dit jaar al genoeg moeten inhouden, deze lente gaan we nuts!

Sneakers in 2021

Ah! Sneakers! De eindeloze modetrend die we nog lang niet beu zijn. Beter nog, sneakers blijven elk jaar in hun gekste uitvoeringen weerkeren.

Vorig jaar was het nog de dadshoe die een must was voor je collectie, dit jaar keren we terug naar de retro witte sneakers.

Maar ook de minimalistische, simpele witte sneaker mag niet ontbreken in jouw schoenenkast. Het fijne aan deze stappers is: ze passen zowat bij elke outfit: classy, outgoing of casual? Een leuke vintage sneaker maakt het plaatje altijd compleet.

Nagels in 2021

Ook op het gebied van nagels is speelsheid de norm. Dat wil zeggen dat je dit jaar echt alle kanten op kan qua kleuren.

Altijd al gedroomd van elke nagel in een ander kleurtje te (laten) lakken? Gewoon doen! Want dit jaar is dat nét wat we zoeken in nagelparadijs! Het mag schreeuwerig en het mag zomers.

Denk aan vrolijke kleurtjes als geel, blauw en rood. Of werk met verschillende tinten van één kleur.

Ook figuurtjes en nailart versieren je nagels dit voorjaar: regenboogjes, vlinders of een bloempje? Als jij het leuk vindt, moet het kunnen!

Mavala 167 Cyclades Blue

Zo, je bent weer op de hoogte van de laatste fashiontrends als het aankomt op juwelen-, sneaker- en je nagelstijl voor de komende lente. Houd voor meer inspiratie de grote merken en de sterren in het oog of wees een badass en doe gewoon helemaal je eigen ding!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. April 7, 2021 / 8:31 pm

    Mooi kleurtje nagellak, en die ring is ook super mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?