Thomas Quick Stick stofzuiger

Was een van jouw goede voornemens ook dat je meer je best ging doen in het huishouden? Dan heb ik vandaag een handige tip voor jou! Ik ben écht geen schoonmaakqueen, neem dat maar gerust aan. Opruimen vind ik echt heerlijk maar kuisen en stofzuigen, vreselijk vind ik het. Zo’n heel gesleur met een lawaaierige stofzuiger, je kon me er zeker geen plezier mee doen. Gelukkig heb ik sinds kort een veel beter exemplaar: de Thomas Quick Stick. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Thomas Quick Stick

Mensen die mij persoonlijk kennen zouden mij waarschijnlijk omschrijven als lui. Ik kan ze geen ongelijk geven want ik probeer alle huishoudelijke klusjes zo lang mogelijk uit te stellen. Ik hou echt van orde en netheid maar ik ben gewoon geen kuisprinses. Met opruimen heb ik geen problemen maar kuisen vond ik altijd een hel. Ik ben ook gewoon superklein en heb bijna geen armspieren dus sleuren met kuisgerief is voor mij altijd een heel gesukkel. Stofzuigers waren meestal bijna even groot als ikzelf dus probeer daar maar eens een trap mee te kuisen.

Toch moet ik hier geregeld kuisen en stofzuigen en wel vanwege 1 bepaalde reden: mijn honden. Ik heb twee honden waaronder 1 grote hond (een zwarte labrador) en 1 kleine hond (een witte jack russell). Beide rassen laten altijd énorm veel haar achter plus mijn vriend is ook nog eens zwaar allergisch aan honden. Altijd als hij langskomt moet alles piekfijn in orde zijn omdat hij anders continu loopt te niezen. Er zijn dus echt momenten waarop het huis 3-4 keer per week gekuist wordt.

De ergste plaats voor hondenhaar is onze trap. Zoals je kunt zien hebben we van die klittenmatjes op onze trap vastgemaakt omdat onze trap nogal glad is. Vroeger gleden we continu uit op de trap maar dat is gelukkig verholpen door deze matjes. Alleen pakken ze wel énorm veel hondenhaar op dat ook moeilijk te verwijderen is. Meestal ga ik er dan met de stofzuiger over maar zoals ik al zei, dat is dus niet echt handzaam. Ik was dus al langer op zoek naar een handiger en lichter model, tot ik op deze Thomas Quick Stick stootte.

Deze Thomas Quick Stick is een handstofzuiger die op batterijen werkt. Geen gesleur met kabels dus, wat dus echt superhandig is om de trap mee te stofzuigen. Je hoeft ook nooit meer op zoek te gaan naar een leeg stopcontact of als je weinig stopcontacten hebt aan de slag gaan met verlengkabels. Je pakt hem gewoon op wanneer je hem nodig hebt en je begint met stofzuigen. Zo handig als je ook zo lui bent, haha! Geen gesleur en geen gepruts, gewoon direct klaar om te gebruiken. Doordat hij zo licht is is het ook echt niet moeilijk om hem te verplaatsen. Hij is ook nog eens heel makkelijk schoon te maken dus na het stofzuigen heb je zeker geen last van extra werk. Je bent praktisch meteen klaar!

Dankzij de handige en lange staaf kun je ook supergoed bij moeilijk bereikbare plekken. Ideaal dus als je dieren hebt die het nodig vinden om overal achterin te kruipen. Zeker bij katten of konijnen is dat wel handig! Ook als je honden hebt is het een zeer handig toestel. Ik stofzuiger er alle matten mee, trappen, achter en onderin de zetels, … Je kunt het zo gek niet bedenken of ik kan er gemakkelijk bij met de Thomas Quick Stick.

Thomas Quick Stick

Het ergste voorbeeld dat ik moet geven is mijn mat die onder de salontafel ligt. Telkens als mijn vriend kwam moest ik deze mat onder de tafel uithalen en wegbergen, gewoon omdat ik ze nooit 100% schoon kreeg. Ik heb ze gestofzuigd, gewassen, buiten uitgeklopt, dagen buiten laten liggen, … Wat ik ook deed, er bleven altijd huidschilfers en hondenharen inkleven.

De eerste avond dat ik mijn Thomas Quick Stick had probeerde ik hem uit op deze mat en zonder zeveren, bijna alles kwam er meteen uit! Sindsdien is mijn vriend nooit meer allergisch geweest aan mijn mat dus hallelujah!

Het jaar is nog maar pas bezig maar toch kan ik mijn Thomas Quick Stick al uitroepen tot dé gadget van 2018. Ik gebruik mijn grote stofzuiger nog steeds voor de ‘normale’ plekken. Maar voor matten, (achter de) zetels, de trap en alle plekken waar mijn honden zich veel bevinden gebruik ik áltijd de Thomas Quick Stick.

De muntgroene Thomas Quick Stick Tempo kost € 179,95 en de prijs van de oranje Thomas Quick Stick Family bedraagt € 199,95. Beide toestellen zijn beschikbaar bij geselecteerde retailers waaronder Media Markt. Meer informatie over Thomas producten kan je terugvinden op de website http://www.thomashelps.com/ en op de Facebookpagina van Thomas (https://www.facebook.com/thomasbelgium/ )

Wat gebruik jij om het huis schoon te maken?

Share:

4 Comments

 1. January 26, 2018 / 10:10 am

  Die draadloze stofzuigers zijn wel echt ideaal!

 2. January 26, 2018 / 10:42 am

  Oh wauw, super handig! Stofzuigen is ook niet mijn favoriete taak, dit maakt het een stuk makkelijker.

 3. January 26, 2018 / 1:46 pm

  Ideaal! Ik sjouw mij een ongeluk met mijn stofzuiger, ook omdat ik steeds van stopcontact moet wisselen. Dit is zoveel handiger!
  Momenteel ben ik ook dit soort stofzuigers aan het vergelijken, lijkt mij stukken leuke schoonmaken!

 4. January 26, 2018 / 1:47 pm

  Leuker… excuses 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?