web analytics

TIP: Zelf calorie- en suikerarme drankjes maken

Water drinken is ontzettend belangrijk. Het is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook nog eens goed voor je huid, haar en nagels. Toch vinden veel mensen het lastig om veel water te drinken omdat het nogal snel saai kan worden.

Ik behoorde ook tot die categorie, toch totdat ik een SodaStream had. Met een SodaStream kun je zelf heel makkelijk (en milieuvriendelijk) bruiswater maken en zelf een smaakje toevoegen.

Tegenwoordig hebben ze bij SodaStream zelfs calorie- en suikerarme drankjes. Een leuk concept dat ik natuurlijk wou delen. Kijk je mee?

Water met een smaakje

Het systeem is echt supersimpel. Een SodaStream bestaat uit twee onderdelen: een gasfles en de machine die het gas in het water pompt.

Je zet gewoon een fles water onder de SodaStream, duwt een aantal keer op de knop om gas toe te voegen et voila: je hebt een volledige fles bruiswater gecreëerd.

Moest je gewoon bruiswater nog wat te saai vinden heb je ook de keuze om een smaakje toe te voegen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken met de SodaStream. Van caloriearme limonade tot zelfs Pepsi, het kan allemaal.

SodaStream Fruit Drops

Limonade is natuurlijk superlekker maar echt goed voor je gezondheid is het natuurlijk niet. Suiker is slecht voor je tanden, bevordert ontstekingen en zit boordevol calorieën.

Een goed alternatief voor suikerrijke drankjes zijn deze Fruit Drops voor je SodaStream. Met deze calorie- en suikerarme drops kun je heel makkelijk een lekkere limonade maken zonder dat het slecht is voor je lijn of je gezondheid.

Het werkt heel erg makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een flesje bruiswater maken met de SodaStream, dit inschenken in een glas en daarna een aantal druppels Fruit Drops toevoegen.

Je hebt de Fruit Drops in verschillende smaken waaronder Lemon, Raspberry en Orange.

De smaak van deze Fruit Drops is ook heel erg lekker. Vaak heb je met suikervrije dranken toch dat er zo’n rare chemische nasmaak aanzit maar dat heb je bij deze Fruit Drops dus helemaal niet.

Ze proeven lekker zoet en zeker niet artificieel. In combinatie met de prik van het SodaStream bruiswater krijg je ook echt het gevoel alsof je effectief limonade of Fanta Zero aan het drinken bent.

En het leukste: Omdat je maar weinig nodig hebt is 1 flesje Fruit Drops van 40 ml goed voor maar liefst 20 liter drank!

Het is dus niet alleen goed voor jou maar ook goed voor het milieu én ook nog eens goed voor je portemonnee omdat je geen grote flessen limonade meer hoeft te kopen.

Benieuwd geworden? Meer info over de SodaStream en de Fruit Drops vind je terug via de SodaStream website.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?