Aankondiging: Ik plan jouw reis!

De laatste tijd komen er steeds vaker artikels over travel online. Ik hou ervan om nieuwe landen en culturen te ontdekken en om dit met jullie te delen. Doordat mijn budget niet extreem hoog is probeer ik het altijd op een betaalbare manier te doen.

Ik krijg tegenwoordig dus ook vaker vragen, zowel van jullie als van familie en vrienden. Zeker omtrent mijn pretparkreizen naar Orlando komen er steeds meer vragen want tja, hoe doe ik dat toch altijd zo goedkoop? Ik vind het echt super om al mijn tips en aanraders met iedereen te delen maar niet iedere manier van reizen is voor iedereen geschikt.

Omdat niet iedereen een rijbewijs of een even groot budget heeft is het moeilijk om voor iedereen apart tips te gaan publiceren. Daarom ben ik samen met mijn vriend een klein projectje begonnen. We willen dus graag reisplannen op maat gaan samenstellen, voor ieder budget. Mijn vriend heeft een Bachelor in Toerisme en is werkzaam in de toeristische sector, hierdoor weet hij énorm veel over reizen. Ik hou dan weer van leuke hotels en restaurantjes zoeken dus op dat vlak vullen we elkaar perfect aan. We gaan dus geen hotels of vluchten boeken maar mensen gewoon in de juiste richting wijzen.

Op de pagina ‘reisplanning‘ vind je meer informatie over ons nieuwe projectje. Je kunt bij ons terecht voor een volledig reisplan (vluchten, hotel, pretpark tickets, tips om goedkoop te eten, …) maar ook als je maar naar 1 specifiek ding op zoek bent ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder!

Share:

2 Comments

  1. Christine
    February 8, 2017 / 8:11 pm

    Leuk concept, veel success ermee!!

  2. Anna Gerrie
    February 8, 2017 / 10:01 pm

    Wat leuk bedacht! Veel succes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?