Back to Orlando: wat wil jij lezen?

Ik vertrek bijna weer op vakantie naar Orlando, yay! Als je mijn blog al even volgt dan weet je waarschijnlijk al wel dat ik mijn hart daar echt verloren heb. Het heerlijke weer en de geweldige pretparken, het is er gewoon zo leuk! Ik heb inmiddels al een hele hoop artikels geschreven over deze geweldige locatie. Toch krijg ik nog steeds veel vragen in de comments en in mijn inbox. Daarom vroeg ik me af: wat wil jij graag lezen?

Ik heb de laatste tijd gemerkt dat er vaak veel vragen ontstaan rond mijn vakanties naar Orlando. Veel mensen denken dat het echt extreem duur is (rond de € 3000 per persoon) terwijl het eigenlijk best meevalt. Ook lijken veel mensen te denken dat het moeilijk is om zelf te regelen en dat je altijd automatisch via een reisbureau moet gaan.

Dat is gelukkig allemaal niet waar! Moest dat het geval zijn zou ik zelf ook helemaal niet zo vaak kunnen gaan. Sterker nog, ik geloof er heilig in dat een ‘normale’ zomervakantie naar Spanje of Griekenland juist véél duurder is!

Ik wil jullie daarom graag álles vertellen wat jullie maar willen weten. Ik wil jullie daarom ook graag antwoorden op vragen zoals:

 • Hoe begin je eraan om zo’n reis zelf te regelen?
 • Op welke manieren kun je de kosten verder drukken?
 • Met welke maatschappij reis je het best?
 • Wat zijn de beste (en goedkoopste) hotels?
 • Waar kun je het lekkerst eten?
 • Hoe kun je goedkope pretparktickets scoren?

Dat en nog veel meer mag je dus zeker verwachten zodra ik weer terug ben. Natuurlijk wil ik ook de juiste content voor jullie maken terwijl ik daar ben!

Ik vroeg me dus af welke dingen jij allemaal het liefst wilt weten over Orlando of Florida in het algemeen. Wil je meer zien over de bezienswaardigheden of juist meer over alle pretparken? Of wil je graag meer weten over alle shopping gelegenheden in de buurt? Als ik weet wat jullie allemaal precies willen weten kan ik hier rekening mee houden!

Laat me dus gerust weten in de comments naar welke onderwerpen en aspecten jij het meest benieuwd bent. Vraag maar raak! Of als je het liever privé doet mag je me ook altijd een berichtje sturen via mail, Facebook of Instagram.

Wat heb jij altijd al willen weten over Orlando?

Share:

1 Comment

 1. Manon
  January 5, 2018 / 4:18 pm

  Oh gaaaf ik wil eigenlijk alles wel weten haha! lijkt me zo gaaf om daar te zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?