web analytics

Deze producten zijn onmisbaar op reis!

Moet je nog op vakantie vertrekken? Lucky you! Vakantie is altijd een leuk vooruitzicht maar het is op voorhand wel altijd een beetje stressen. Krijg ik alles wel in mijn koffer? Heb ik alles bij? Wat als ik iets vergeten ben? Fear no more want ik vertel je vandaag welke producten je mee moet nemen op reis. Kijk je mee?

Vakantie-1

Gillette Venus Breeze scheermesjes zijn ideaal om mee te nemen op vakantie. Ze hebben al een strip zeep ingebouwd waardoor je dus geen extra scheerschuim hoeft mee te nemen. Het werkt snel, makkelijk en je moet minder meesleuren!

Een goede zonnebrand en after sun zijn ook echt een must op vakantie, je wilt immers niet verbranden! Verbranden is erg slecht voor je huid want het beschadigt de huid waardoor deze sneller veroudert en de kans op huidkanker verhoogt. Moest je toch verbrand zijn dan is after sun altijd een oplossing om de pijn iets te verzachten. Ook een lippenbalsem met beschermingsfactor is een must!

Vergeet ook je favoriete geurtje niet mee te nemen. Je kunt het full-size meenemen maar je kunt bv. ook een travelsize verstuiver meenemen zoals de Reload spray. Last but not least: vergeet zeker geen gepaste medicatie mee te nemen. Neem je medicatie die je thuis moet gebruiken ook mee en vergeet, indien nodig, ook zeker je anticonceptie niet! Iets wat iedereen standaard in zijn reistas moet hebben is Imodium want reisdiarree komt vaker voor dan je denkt.

En aangezien de vakantie al duur genoeg is, is het misschien wel handig om nog een fijne korting mee te pikken? Al deze producten komen van Drogisterij.net, een webshop waar je werkelijk álles kunt vinden en dat aan een zeer fijne prijs. Moest je nog wat extra korting willen, kijk dan de laatste acties en promoties eens na! Zo kun je je laatste vakantie inkopen doen zonder al teveel schuldgevoel.

Ga jij nog op vakantie?

Amy
Share:

7 Comments

 1. Kirsty
  July 12, 2016 / 4:35 pm

  Handige items noem je! Wij gaan helaas niet op vakantie deze zomer, maar gelukkig staan er genoeg leuke festivals op het programma.

 2. July 12, 2016 / 4:52 pm

  Dit lijken mij hele fijne producten! fijne week verder

 3. Dineke Rozema
  July 12, 2016 / 7:13 pm

  Handig artikel! Fijne producten ook 🙂

 4. Saraya
  July 12, 2016 / 7:14 pm

  Handige items! Dit jaar ga ik helaas niet op vakantie omdat wij gaan verbouwen in ons huis maar eenmaal ons huis klaar is wil ik zeker eens op vakantie 🙂
  X

 5. July 12, 2016 / 7:17 pm

  Het zijn inderdaad producten waar je niet zonder kunt, die scheermesjes lijken mij ook echt makkelijk voor een vakantie 🙂

 6. July 12, 2016 / 7:52 pm

  Wat een handig artikel is dit!

 7. jouvence
  July 17, 2016 / 2:36 pm

  Handige items! Ik ga echt nooit op vakantie zonder diarree remmers 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?