Disney Springs (Orlando, FL)

Disney World in Orlando, het is en blijft iets apart. Je hebt maar liefst vier verschillende pretparken maar dat is heus niet alles. Iets wat vaak vergeten wordt is Disney Springs, het shop- en eetgedeelte van Disney World. Disney Springs is zo groot dat je er makkelijk een hele dag kunt rondlopen én het is volledig gratis. In dit artikel vertel ik je er alles over! Kijk je mee?

Disney Springs

Disney Springs is een winkel- en uitgaansgebied in het Walt Disney World Resort. Het ligt dus op het grondgebied van Disney maar hoort eigenlijk niet echt bij de pretparken. Voor de vier pretparken (Magic Kingdom, Animal Kingdom, Epcot en Hollywood Studios) moet je inkom betalen, bij Disney Springs kun je zo binnen. Er hangt ook gewoon een hele andere vibe dan in de parken zelf. Je ziet bepaalde Disney elementen terugkomen maar in de essentie is het gewoon een winkelcomplex.

Disney Springs

Bij Disney Springs kun je echt voor vanalles terecht. Er zijn ongelofelijk veel winkels van zowel Disney zelf als van bekendere ketens. Zo vind je er o.a. een gigantische Uniqlo die zeker een bezoekje waard is. Ook beauty liefhebbers kunnen hun hart ophalen! In Disney Springs heb je o.a. L’Occitane, Kiehl’s, Sephora, Origins én zelfs een MAC Store! Genoeg heerlijke beautymerken om uit te kiezen dus.

Disney Springs

Ook met kids is het heel leuk vertoeven. Er is een grote Lego winkel aanwezig waar ze naar harte lust met de legoblokken kunnen spelen. Als volwassene is de Lego winkel ook een bezoekje waard, al is het maar om naar alle prachtige sculpturen te kijken. Uiteraard zijn ze helemaal in Disney thema, zo schattig!

Disney Springs

Honger zul je ook niet hebben als je in Disney Springs rondwandelt. Er zijn echt enorm veel restaurants en voor ieder budget. Zo kun je er terecht voor een heel viergangenmenu maar ook voor een simpele pizza of hamburger zijn er genoeg restaurants voorzien.

Als je op zoek bent naar een snelle snack kun je zelfs langs Sprinkles Cupcakes. En ja, er is ook zo’n cupcake automaat! Ik heb de automaat uitgetest en het ging echt supersnel en makkelijk. Cupcake uitkiezen, creditcard swipen en een minuut later komt de cupcake uit de automaat. Het was een zeer unieke ervaring én een zalige cupcake. Die frosting is echt abnormaal lekker!

Disney Springs

Disney Springs is dus zeker een aanrader! Het is ideaal om even uit te rusten tussen alle pretparkbezoeken door. Je hebt er ongelofelijk veel te doen en je maakt het zelf zo duur of goedkoop als je zelf wilt. Je kunt al je geld uitgeven bij de Sephora of alleen een Sprinkles cupcake kopen, the choice is yours!

Neem zeker de tijd om even langs Disney Springs te wandelen. Tegen dat je alle leuke winkeltjes bezocht hebt en iets gegeten hebt ben je toch alweer wat uurtjes kwijt. Ik zou dus aanraden om een dag in te plannen voor Disney Springs. Strak schema? Plak je bezoek aan Disney Springs dan na een pretpark zoals Hollywood Studios waar je sneller rond bent met alle attracties. Er is gratis vervoer van en naar de Disney parken voorzien, maak hier zeker gebruik van!

Moest je verder nog benieuwd zijn naar alle andere must do’s in Florida, lees dan ook zeker mijn Florida tips artikel eens na!

Lijkt Disney Springs jou iets?

Share:

5 Comments

 1. Christine
  June 26, 2017 / 11:52 am

  Omg een cupcake automaat! Alles ziet er zo leuk uit seg 😀

 2. Manon
  June 26, 2017 / 8:19 pm

  Oh dit lijkt mij wel heel erg leuk

 3. June 27, 2017 / 5:06 pm

  Ziet er zo goed uit en die cupcake maker…

  • Amy Hermans
   July 3, 2017 / 9:47 pm

   Ja hé! 😀 En ze zijn echt zooooo lekker!

 4. Britt
  June 28, 2017 / 8:34 am

  Oh my, dit is écht nog een bucket-list item!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?