web analytics

Mijn travel bucketlist

Op het moment dat je dit leest ben ik net terug uit Madrid, een bestemming die al jarenlang op mijn bucketlist stond. Inmiddels heb ik al tal van landen kunnen afstrepen. Daardoor heb ik ook weer wat nieuwe bestemmingen toegevoegd die ik in de toekomst graag zou willen bezoeken. Daarom neem ik jullie in dit artikel mee doorheen mijn huidige travel bucketlist!

(de rest van) Japan

Als je mijn blog al eventjes volgt dan weet je vast al wel dat ik al een aantal keer in Japan geweest ben. Bij mijn Japan reizen focus ik meestal op de grote steden zoals Tokio, Kyoto en Osaka.

Ik hou echt van de drukte van de grootsteden maar ik zou ook graag eens het ándere Japan willen ontdekken. Vooral het Noorden van Japan staat zeer hoog op mijn bucketlist!

Sri Lanka

Mijn vriend werkt als travel agent en is zopas met het werk naar Sri Lanka geweest. Toen ik alle foto’s via Whatsapp zag verschijnen werd ik gelijk verliefd.

De natuur die je in Sri Lanka ziet is gewoonweg práchtig! Ook alle wilde dieren die je gewoon zomaar kunt tegenkomen i.p.v. in een dierentuin, het lijkt me allemaal eens leuk om mee te maken. Een vakantie naar Sri Lanka staat dus zeker nog hoog op de lijst!

Dubai

Dubai lijkt me zo’n bestemming die je gewoon móet gezien hebben in je leven, ook al leunt de bestemming zich misschien niet aan om voor langere periode te blijven. De grote luxe van Dubai, dat spreekt me zeker ook wel aan.

Daarom zouden we in de toekomst graag een overstap van een paar dagen willen maken als we nog eens naar Japan of Zuid-Korea zouden gaan. Eventjes een dag of drie genieten van de luxe en de decadentie, voor we daarna weer de natuur in trekken.

Barcelona

Natuurlijk staan er ook nog een heleboel ‘korte’ bestemmingen op mijn bucketlist, waaronder Barcelona. Ik ben nu net in Madrid geweest en dat was, vreemd genoeg, mijn allereerste keer in Spanje. Ik ben serieus eerder in Taipei geweest dan in Spanje, gek hé?

Barcelona lijkt me gewoon een fantastische, bruisende stad. Naar de voetbal zal ik zeker niet gaan kijken (Real Madrid fan hierzo!) maar gelukkig kan ik nog steeds genieten van de stad zelf.

Dit waren dus een aantal bestemmingen die vrij hoog op mijn to do list staan voor de komende jaren. Er zijn nog geen concrete plannen maar we zijn er alleszins wel al een beetje mee bezig om deze bestemmingen van ons lijstje af te krabben!

Welke bestemming staat er nog op jouw bucketlist?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. Tania
    October 21, 2019 / 12:23 pm

    Dubai staat ook nog op mijn lijstje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?