Mijn vakantieplannen in Orlando

Het begint stilaan af te korten want ik vertrek in maart naar Orlando! Ik had jullie eerder mijn wishlist al eens laten zien maar het leek me ook wel eens leuk om wat concreter te worden over mijn plannen. Wat ga ik daar allemaal uitvreten in Orlando en wat zijn mijn plannen? Hoe heb ik alles geregeld? Wat wil ik zeker nog doen in de VS? Je leest het hier!

Orlando-1

Zoals jullie misschien al weten vertrek ik dus bijna voor twee weken naar het mooie Orlando, Florida. Orlando staat vooral bekend vanwege de pretparken en dat is ook exact de reden waarom ik ga. Ik ben dol op pretparken én rollercoasters en heb het tegenwoordig wel een beetje gehad met de parken in Europa, ik wil eens iets anders.

Disneyland Parijs is een van mijn favoriete pretparken dus waarom geen stad bezoeken waar je meerdere Disneyparken hebt? In Orlando heb je Magic Kingdom (deze lijkt het meest op Disneyland), Animal Kingdom, Epcot en de Hollywood Studios). Buiten de parken van Disney heb je ook nog twee parken van Universal: Islands Of Adventure en Universal Studios. Buiten Orlando heb je ook nog Busch Gardens en Seaworld.

Orlando-2

Inmiddels is alles voor mijn reis alvast gepland. Ik heb mijn reispas gehaald bij de gemeente, mijn ESTA visum aangevraagd (anders mag je de VS niet binnen), een grote koffer gekocht en de tickets voor de pretparken heb ik ook alvast even op voorhand gekocht. Hierdoor vermijd je lange wachtrijen én ze zijn meestal nog goedkoper ook. Ik heb mijn tickets via Undercover Tourist gekocht en ik had ze een paar dagen later al in huis, want de tickets worden vanuit de UK verzonden.

Orlando-3

Ik kijk in ieder geval enorm uit naar deze reis! Buiten alle pretparken staat er ook nog een dagje winkelen gepland (want al die exclusieve make-upmerken moeten eens goed bekeken worden!) en ook een basketbalmatch. We hebben er dit keer wel voor gekozen om alleen naar Orlando te gaan omdat dit voordeliger uitkwam en omdat we ook niet zo heel veel tijd hadden met het werk. Ik ga met mijn vriend dus die moet gewoon weer aan het werk nadat we terug zijn.

De volgende keer dat we nog eens terug naar Florida gaan willen we graag eens een cruise vakantie doen vanuit Miami. Ik ken meerdere personen die zo’n cruise naar de Bahama’s gedaan hebben en iedereen was er echt laaiend enthousiast over! Als ik op Pinterest naar foto’s kijk dan droom ik al gelijk helemaal weg dus dat gaat zeker nog op de bucketlist voor een volgende keer. Voor nu: op naar de pretparken!

Ben jij al eens in Florida geweest?

Share:

8 Comments

 1. February 22, 2016 / 9:36 am

  Wauw heel tof! Daar zou ik zelf ook zeker een keer naartoe willen! Ik wens je alvast heel erg veel plezier!

 2. February 22, 2016 / 11:34 am

  Oh klinkt heel leuk ! Orlando is inderdaad wel pretparkheaven !
  Wij zouden heel graag in september naar Miami gaan, zal er van af hangen hoe onze kleine baby het stelt :-)!
  Sea World heb ik eens gedaan in San Diego. Is leuk om de orka’s te zien maar verder heb je er niet zoveel aan. Is meer voor de kleinere kindjes. Je zal in elk geval zeker en vast een leuke vakantie hebben 🙂 !

 3. February 22, 2016 / 12:31 pm

  Klinkt allemaal heel leuk, Benieuwd naar jouw belevenissen ginder.

 4. Jana
  February 22, 2016 / 4:31 pm

  Klinkt echt super! Heel erg veel plezier! Die cruise klinkt ook echt zalig, lijkt me heel tof om later te doen!

 5. February 22, 2016 / 6:57 pm

  Wat staat er allemaal veel geweldigs op de planning! Pretparken en shoppen, geweldig 😀 Is er nog plek in je koffer?

 6. February 22, 2016 / 7:04 pm

  lijkt me gaaf om daar eens naar toe te gaan 😀

 7. Saraya
  February 22, 2016 / 8:03 pm

  Wauw zo leuk! Alvast veel plezier 🙂
  X

 8. February 22, 2016 / 8:09 pm

  Ik vond de Universal studio’s echt helemaal te gek. Veel leuker als Disney. Dat kun je in europa ook doen. Ik zou echt de Universal studio’s bezoeken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?