web analytics

Must do’s in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een van mijn favoriete bestemmingen. Het is leuk voor jong en oud en is ook nog eens lekker kortbij. Ik ben er inmiddels al genoeg geweest maar toch blijft het iedere keer weer even leuk! Er zijn ook een heleboel nieuwe dingen bijgekomen die zeker de moeite waard zijn, net als de gouwe ouwe klassiekers. In dit artikel vertel ik je meer over mijn persoonlijke must do’s in Disneyland Parijs die ik iedereen kan aanraden!

Star Wars Hyperspace Mountain

Als je een fan bent van thrill rides is de Hyperspace Mountain echt een must do op je lijst. De Star Wars Hyperspace Mountain is een vernieuwde versie van de gekende Space Mountain. Eerlijk gezegd skipte ik deze attractie vaak vroeger omdat het zo oud was geworden en je helemaal door elkaar werd gegooid. Inmiddels heeft de hele attractie een makeover gekregen en dit mét Star Wars thema. De baan rijdt véééél zachter, de effecten zijn beter en het hele Star Wars thema past er geweldig bij. Zeker een must do als je in Disneyland Parijs bent! Vergeet ook niet om eens bij de fast passes te kijken want deze attractie is zeer populair.

Tower of Terror

De Tower of Terror is een echte klassieker binnen de Disneyparken. Het hele Twilight Zone thema past er gewoon pérfect bij en maakt de attractie compleet. Ik ben geen fan van liften maar voor de Tower of Terror maak ik graag een uitzondering ;-). Als ik moest kiezen tussen de Tower of Terror in Parijs of die in Orlando, dan wint die van Parijs zeker en vast! Qua theming is het ongeveer hetzelfde maar oh boy, die in Parijs gaat véél vaker op en neer en je hebt ook meer onverwachte drops.

Vuurwerk

Als je in Disneyland Parijs bent is het zeker de moeite om tot sluiting te blijven. De nieuwe vuurwerkshow is echt práchtig! De vorige vuurwerkshow was ook zeker mooi maar voor een of andere reden vind ik deze… magischer? Ik krijg er in ieder geval sneller warm fuzzy feelings van, haha! Het vuurwerk is gewoon het perfecte voorbeeld van die typische Disneymagie die je voelt als je een Disneypark bezoekt.

Natuurlijk is er nog zoveel meer te doen in Disneyland Parijs, zelfs na meerdere bezoekjes doe je nog steeds leuke ontdekkingen! Disneyland Parijs verveelt nooit en is altijd de moeite waard om te bezoeken. Dit was gewoon mijn persoonlijke top 3 van dingen die ik nooit oversla, ook niet op extreem drukke dagen.

Wat zijn jouw must do’s in Disneyland Parijs?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

4 Comments

 1. Jorinde
  September 19, 2017 / 10:36 am

  Ik wil zooo graag weer een keer naar Disneyland. Het is voor mij echt al een aantal jaren geleden, maar als ik dit zo lees, krijg ik heel veel zin om binnenkort weer eens te gaan!

 2. Christine
  September 19, 2017 / 1:14 pm

  Ohh nu heb ik echt super veel zin om te gaan!

 3. Manon
  September 19, 2017 / 2:45 pm

  Ik ben niet in de tower of terror gegaan, het leek mij zo eng haha.

 4. Britt van Ommeren
  September 19, 2017 / 9:21 pm

  De Tower of Terror is mijn all-time favourite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?