Old Town (Kissimmee, Florida)

Als je mijn blog al even volgt dan weet je waarschijnlijk al wel dat ik geregeld naar Orlando ga. Orlando is echt mijn #1 vakantiebestemming die ik zo vaak mogelijk probeer te bezoeken. Door alle pretparken in de buurt is het voor mij de ideale vakantiebestemming. Meestal verblijf ik in een hotel buiten het centrum van Orlando, welbepaald in Kissimmee. In Kissimmee zijn namelijk ook veel leuke dingen om te bezoeken, waaronder dus ook Old Town. In dit artikel vertel ik je graag meer over deze leuke bestemming!

Old Town

Old Town is iets heel speciaal en er valt niet echt een naam op te plakken. Je kunt het ergens het best vergelijken met een kermis maar anderzijds is het ook een soort van winkelcomplex. Van een Wild Mouse achtbaan en een reuzenrad tot gekke tattooshops en zelfs magic shows en spookhuizen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het terug in Old Town. De toegang is ook volledig gratis dus zeker fijn als je een dag wilt spenderen zonder al teveel geld uit te geven.

Old Town

Er is dus voor ieder wat wils in Old Town. Je hebt een grote indoor arcade waar je allemaal leuke lunapark spelletjes kan spelen. Ook heb je een aantal wildere attracties waaronder een soort Wild Mouse maar ook iets veel indrukwekkender voor echte durvers: de Skycoaster. In dit ding word je namelijk meters de lucht ingegooid, best wel eng!

Old Town

Ook als je niet zo van spelletjes of thrills houdt is Old Town een leuke bestemming. Een van mijn favoriete zaken in Old Town is de Great Magic Hall. In dit gebouw vind je alles wat met goochelen te maken heeft. Er is een schattig winkeltje dat allemaal goochelprops verkoopt maar er worden ook effectief shows uitgevoerd. Deze shows zijn niet eens zo heel duur en zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Old Town

Moest je dus ooit een (pretpark)vakantie plannen naar Orlando, vergeet dan zeker niet om Kissimmee mee te nemen in je planning. Kissimmee is de ideale plaats om een hotel of appartement te boeken omdat het nog steeds kortbij alle pretparken ligt maar toch relatief goedkoop is.

Ook als je geen hotel in Kissimmee neemt is het dus zeker het bezoeken waard! Je kunt echt wel ettelijke uren rond Old Town spenderen, zowel met kinderen als met een volwassen publiek. Old Town is voor mij echt wel een must do, net zoals deze andere Florida tips die je zeker eens moet bekijken.

Old Town is gelegen te 5770 West Irlo Bronson Memorial Hwy, Kissimmee FL, 34746. 

Wat lijkt jou het leukst in Old Town? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?