Reisplannen eind 2018/begin 2019

Het najaar is het moment waarop ik meestal alle reizen inplan. Vorig jaar nam ik jullie al eens mee doorheen mijn reisplannen dus het leek me wel leuk om dat dit jaar opnieuw te doen. Er staan namelijk weer een heleboel leuke reisjes gepland! Kijk je mee?

Disneyland Parijs (september)

Net zoals dit vorig jaar gaan we weer naar Disneyland Parijs in september. We hebben een supergoede deal kunnen scoren voor een weekendje verblijf in hét Disneyland Hotel. Ik had echt nooit durven dromen dat ik eens in het Disneyland Hotel zou kunnen verblijven dus ik ben echt heel erg benieuwd. Meestal verblijven we off property maar dit is dus de allereerste keer dat ik in een Disney hotel blijf slapen. Ik ben echt benieuwd!

Monaco/Nice + Dortmund (november)

Club Brugge speelt Champions League en ik ga dit keer twee matchen meedoen: Monaco en Dortmund. De derde was Atletico Madrid maar dat kwam niet geheel uit met onze planning dus deze moeten we helaas laten schieten. Gelukkig kunnen we Monaco en Dortmund wel doen!

Dortmund doen we met de bus aangezien het niet zo ver is! We vertrekken de dag van de match ‘s ochtends en rijden dan richting Dortmund. Voor Monaco trekken we drie volledige dagen uit, waarbij we op Nice vliegen en daar ook twee dagen verblijven. Ik ben echt heel erg benieuwd want zowel Monaco als Nice lijken me echt prachtig!

Japan (februari/maart 2019)

En natuurlijk hou ik het beste voor het laatste en dat is: JAPAN! Ik ben vorig jaar al een weekje naar Tokio geweest en ik ben echt verliefd geworden op Japan. We hadden helaas maar een week tijd dus daarom hadden we het alleen bij Tokio gehouden. Dit keer gaan we twee weken dus kunnen we lekker veel van Japan zien, waaronder dus ook Osaka en Kyoto. Mijn vriend en ik zijn nog druk bezig met het opmaken van de reisplanning maar zodra die klaar is hoor je er zeker nog meer over. Ik kijk zo uit naar een kom authentieke ramen, haha!

Verdere plannen voor 2019

Voor de rest staat er nog niet zoveel gepland maar ik heb mijn oog wel op een paar dingen laten vallen. Allereerst zouden we dus graag teruggaan naar Orlando eind augustus, dan is het daar redelijk rustig én de Halloween theming is dan al deels begonnen.

Verder ben ik ook al wat aan het rondkijken om wat meer Esports gerelateerde reizen te doen. Sowieso wil ik volgend jaar afreizen naar Berlijn om een weekendje EU LCS mee te maken. Fingers crossed dat dat gaat lukken!

Waar zou jij nog graag naartoe willen?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?