web analytics

Travel bucketlist: 5 Instagramwaardige plaatsen

Als je mijn blog al even volgt dan weet je waarschijnlijk al wel dat ik dol ben op reizen. Ik ben iemand die je met werkelijk alles blij kunt maken: een strandvakantie, een actievere culturele vakantie of zelfs gewoon een simpele citytrip. Zolang ik maar gewoon even de sleur van thuis achter me kan laten! Er zijn nog zoveel plaatsen die ik wil bezoeken die ook nog eens helemaal Instagramproof zijn. In dit artikel zet ik al deze mooie plekken op een rijtje!

Santorini

Als je ook maar een beetje actief bent op social media, dan heb je het Griekse Santorini vast al wel voorbij zien komen. Heel Pinterest en Instagram staan er namelijk vol mee! Blijkbaar zou het in het echt net zo mooi moeten zijn want ik ken een koppel dat daar getrouwd is. Het zou blijkbaar echt magnifiek moeten zijn! Sowieso staat Griekenland ook al langer op mijn lijstje dus Santorini wil ik zeker eens gezien hebben in mijn leven.

Marrakesh

Marrakesh staat echt al langere tijd op mijn lijstje. Ik word helemaal wild van prachtige architectuur en daar hebben ze in Marrakesh zeker genoeg van. Sofie Valkiers van Fashionata is er pas nog geweest en haar travel diary doet je gelijk wegdromen. Wat is het daar mooi zeg!

Kroatië

Kroatië is een land dat echt zwaar underrated is! Kroatië is echt wel de moeite waard en er is ook wel iets te doen voor iedereen. Je hebt een heleboel mooie steden om de citytrippen maar er is ook genoeg strand voorzien voor een heerlijke zomervakantie. Ze hebben ook van die superschattige eilandjes die zeker niet te toeristisch zijn. Je kunt in Kroatië dus terecht voor zon, water, natuur en steden!

Barcelona

Call me crazy maar ik ben dus nog nooit in Barcelona geweest. Gek genoeg ben ik zelfs nog nooit in Spanje geweest! Ik ben er wel overgevlogen toen ik naar Portugal ging maar dat is dan ook het enige dat ik ooit van Spanje gezien heb. Barcelona staat al een tijdlang hoog op mijn lijst. Super toeristisch natuurlijk maar in mijn ogen wel een absolute must do, een beetje zoals Parijs of Londen.

Los Angeles

Dit hele lijstje wil ik afsluiten met dé absolute #1 Instagramplaats: Los Angeles. Ik ben al redelijk veel aan de oostkust van de VS geweest maar de westkust heb ik dus nog nooit bezocht. Bij elke vlog of Instagrampost die ik zie uit L.A. groeit mijn liefde alleen maar en wil ik er alleen maar liever naartoe. Plus ik wil ook gewoon naar Disneyland in Anaheim zodat ik dat ook weer van m’n lijstje af kan strepen.

Ik kan dus niet wachten voor ik al deze mooie plaatsen van mijn bucketlist af kan strepen! Voorlopig heb ik niet zoveel tijd om alles te bezoeken maar ik ga er zeker stap voor stap werk van maken. Ook zin gekregen om al deze prachtige plekken te bezoeken maar het lijkt nogal duur? Gelukkig zijn er veel goede deals beschikbaar op internet. Zeker als je richting een last minute kijkt kun je hele fijne deals doen waardoor het gelijk een pak goedkoper wordt. Doe dus zeker genoeg research en hou je ogen ten allen tijde open!

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. May 21, 2018 / 1:55 pm

    Staan één voor één op mijn travel bucket list, als je ooit een bloggerstrip wilt doen, je weet me te vinden he 😉 Thailand ook zoooo graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?