web analytics

Travel: onmisbaar in Orlando

Met dit koude weer zijn er veel mensen die richting de zon trekken. Ik kan het heel goed begrijpen want ik vertrek bijna richting Orlando, Florida! Daar is het nu rond de 25°C dus een zomer garderobe en zomerse beauty producten zijn zeker een must. Vandaag geef ik een overzichtje van alle onmisbare dingen die ik meeneem en waar je ze o.a. kunt vinden want zomerspullen vinden in december is nog best lastig!

onmisbaar-vakantie-1

Pyjama – Hunkemöller

Hier thuis slaap ik gewoon in een oversized flanellen pyjama maar op vakantie daalt het nooit onder de 15°C snachts, een korte broek is dus écht wel een must. Gelukkig kun je hiervoor bij Hunkemöller terecht. Ze hebben een gigantisch assortiment aan lange broeken maar ook voor korte exemplaren kun je er het hele jaar terecht. Handig als je op vakantie gaat of niet graag met een lange broek slaapt.

Redken Color Extend Sun

De vorige keer dat ik naar Orlando ging vertrok ik met donkerbruin haar en kwam ik met donkerblond haar terug thuis, allemaal dankzij de zon. Een goede bescherming en verzorging is dus echt een must! De Redken Color Extend Sun lijn bevat een beschermende mousse maar ook de shampoo en conditioner doen wonderen voor je haar. De producten ruiken ook echt heerlijk! Niet veel kapsalons hebben deze lijn nog in stock maar gelukkig kun je hiervoor bij Barberstore terecht.

onmisbaar-vakantie-2

Zonnecrème

Hier zitten we inmiddels met een UV index van 0,5 maar in Orlando schommelt deze nog altijd rond de 5. Ik verbrand nogal snel en als ik een hele dag in de zon loop al helemaal. Ik sleur dus zeker genoeg zonnecrème mee. Mijn grote favoriet van La Roche-Posay gaat dit keer weer mee maar deze van Rituals voor het lichaam moet ik nog testen. Beide crèmes zijn het hele jaar door gewoon verkrijgbaar.

Wil je graag meekijken naar alles wat ik tijdens mijn vakantie uitspook? Volg mij dan op Instagram want ik ga proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden!

Ga jij nog weg tijdens de kerstvakantie? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. December 8, 2016 / 8:37 am

    Oh wat heeeerlijk dat je naar Orlando gaat. Geniet ervan meis x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?