web analytics

Trends voor je tuin of balkon deze zomer

Nu de temperaturen omhoogschieten is iedereen druk in de weer om zijn of haar buitenplek weer gereed te maken. Is jouw tuin of balkon wel toe aan wat nieuws en ben je benieuwd naar de trends van deze zomer? Lees dan verder en maak kennis met drie trends van Kees Smit Tuinmeubelen.

Colorful World

Een kleurrijk festijn in de tuin, wie wil dat nou niet? Deze trend maakt van je tuin een feestje dankzij de bonte kleuren en mix aan materialen. Knalroze, okergeel, marineblauw én alle kleuren die je maar kunt bedenken. De trend Colorful World combineert alle kleuren met elkaar in de vorm van meubelen en accessoires. Was jij altijd al gek op een kleurrijke parasol, dan is dit nu de kans om er eindelijk een te bemachtigen. Laat dezelfde kleur terugkomen in kussentjes, wanddecoratie of leuke droogbloemen. Heb je nog leuke souvenirs in huis die wellicht te kleurrijk voor je huis waren? In deze tuintrend zijn ze allemaal welkom. Zo maak je je eigen Colorful World.

New Retro

Bonte printjes kennen we ook van vroeger. Tegenwoordig noemen we dat retro en passen goed bij de nieuwe trend New Retro. Als je dit in je tuin of balkon wilt, is vooral materiaalkeuze heel belangrijk. Een mooie tuinbank van kunststof vlechtdraad brengt die vibe van vroeger met zich mee. Toen werden veel meubelen en accessoires van rotan gemaakt, een rieten vlechtdraad. Tegenwoordig gebruiken ze in de tuinmeubelbranche wicker. Dit is van kunststof en heeft de look van rotan. Perfecte kwaliteit waar we tegenwoordig naar op zoek zijn voor het buitenleven. Naast wicker kun je ook denken aan kussentjes van velvet om die warme uitstraling naar je terras te halen. Met decoratie maak je de look helemaal af. Denk aan glazen kaarsenhouders en een blikken koekjestrommel waar je old school spelletjes in bewaard.

Japandi

Een erg populaire interieurstijl is Japandi. Heb je dit al in je huis? Dan wil je dit natuurlijk ook naar buiten doortrekken. Japandi is een combinatie van Japan en Scandinavië en kenmerkt zich door zachte kleurtinten en organische vormen. Geen grote logge meubelen, maar unieke designs met een open karakter. Het kleurenpalet van deze trend bestaat voornamelijk uit wit en beige wat ontzettend mooi blendt met lichte houttinten. Waar je bij Colorful World gek moet zijn op een beetje drukte, is dat bij Japandi juist niet het geval. Deze tuin moet ervoor zorgen dat je tot rust komt en weer lekker zen voelt na een drukke dag werken. De aankleding is daarom ook minimalistisch zodat jij goed kunt ontspannen.

Met een paar kleine aanpassingen kom je al een heel eind om je balkon of tuin wat nieuw leven in te blazen. Nu zijn we nog benieuwd, welke van de drie trends is jouw favoriet?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?