Vaderdag cadeautips

Deze week is het Moederdag en dat staat garant voor cadeautjes! Over het algemeen zijn (schoon)mama’s wel redelijk makkelijk om cadeaus voor te vinden maar mannen, die zijn wat lastiger. Daarom wil ik ook alvast beginnen met het meedelen van cadeautips voor Vaderdag! Het is nog wel een maandje maar op die manier kun je al iets vroeger beginnen met zoeken. In dit artikel geef ik je alvast een kleine start door wat handige tips op te lijsten.

Parfum

Parfum is misschien wel een van de meest cliché cadeaus die je kunt geven op zowel Moederdag als Vaderdag. Toch is en blijft het wel altijd iets heel leuk om cadeau te doen! Binnen de mannengeuren heb je twee grote categorieën: de frissere waterige geuren en de kruidige geuren. Als je op zoek bent naar het cadeau moet je dus eerst weten binnen welke categorie de man voor wie je gaat shoppen valt.

De frisse categorie is de meest veilige en vrijwel alle mannen vinden dit type geuren wel lekker. Je kunt best even raad vragen in de parfumerie, dan ben je zeker dat je een goed cadeautje zult scoren én dat het ook nog eens heel mooi ingepakt zal worden.

Kleding

De kleren maken de man is een gezegde dat al enorm lang meegaat. Over het algemeen shoppen mannen niet zo graag als vrouwen maar ze willen er wel goed uitzien. Daarom is het altijd wel leuk om iets van kleding cadeau te doen. Shoppen voor iemand anders is vaak lastig met kledingmaten maar toch merk ik dat het goed te doen is.

Ik vind het vooral het makkelijkst om te shoppen voor schoenen. Je weet meestal wel wat de schoenmaat van je partner of (schoon)vader is. Online vind je ook een heleboel mooie schoenen voor mannen. De leren Magnanni schoenen zijn zeker een topper voor mannen, zeker als je op zoek bent naar iets chiquer dat ook op het werk gedragen kan worden. Mag het nét dat tikkeltje meer casual zijn? Dan kun je bij het merk Rehab goed terecht.

Ook andere accessoires zoals horloges, stropdassen en riemen doen het altijd erg goed als cadeau!

Persoonlijk cadeau

Bij twijfel kun je ook altijd een heel persoonlijk cadeautje voorzien. Heb je een mooie foto van jullie beiden? Laat deze dan bedrukken op canvas of voorzie een mooi kader voor je foto. Het is vrij simpel maar wel een heel mooi geschenk om cadeau te doen.

De komende weken zal ik zeker nog een aantal andere concrete tips laten zien. Dit waren alvast een paar handige tips die je kunt gebruiken in je zoektocht naar een geschikt cadeautje.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?