web analytics

Valentijnsdag self-love beauty routine

Het nieuwe jaar nog maar net begonnen en de eerste feestdag staat alweer bijna voor de deur. Op 14 februari is het de dag van de liefde: Valentijnsdag. Op deze dag leggen stelletjes elkaar in de watten, maar ook als happy single kun je jezelf extra aandacht geven. Met deze tips beleef je de beste self-love Valentijnsdag.

Het nieuwe jaar nog maar net begonnen en de eerste feestdag staat alweer bijna voor de deur. Op 14 februari is het de dag van de liefde: Valentijnsdag. Op deze dag leggen stelletjes elkaar in de watten, maar ook als happy single kun je jezelf extra aandacht geven. Met deze tips beleef je de beste self-love Valentijnsdag.

Leg de focus op jezelf

Als vrijgezel kun je flink opzien tegen Valentijnsdag, maar dit is absoluut nergens voor nodig. In plaats van je te fixeren op het vinden van een date kun je natuurlijk ook de focus op jezelf leggen. Trakteer jezelf op een giftset van Baobab en kom volledig tot rust met een geurkaars of de etherische oliën.

Doe een uitgebreide skincare routine

Als je toch de tijd neemt om jezelf eens flink in de watten te leggen, waarom doe je dan niet gelijk een uitgebreide skincare routine? Hiervoor is Rituals het merk bij uitstek. Verwen je gezicht met een masker en zorg voor een stralende huid met een bodyscrub. Neem daarna lekker een uitgebreid bad met een lekker glas wijn en een heerlijk muziekje op de achtergrond.

Neem de tijd om je haar eens goed te verzorgen

Niet alleen je huid, maar ook je haar heeft liefde en aandacht nodig. Waarom gebruik je Valentijnsdag niet eens om je haar uitgebreid te verzorgen? Was je haar met shampoo, gebruik een verzachtende conditioner en verwen je haar met een masker. Zo kom je niet alleen zelf tot rust, maar zorg je er ook voor dat je haar prachtig gaat stralen waardoor je er nog beter uit gaat zien en je jezelf vanzelfsprekend ook beter voelt.

Geef je nagels extra liefde

Naast je lichaam, gezicht en je haar kun je ook je handen, voeten en nagels eens extra aandacht geven op deze dag van de liefde. De speciale Valentijnscollectie van Essie is hiervoor dé collectie bij uitstek. Verwen jezelf met een manicure die voor prachtige nagels zorgt met een professionele uitstraling, met een leuke romcom op de achtergrond. Goed verzorgde nagels zijn niet alleen sexy, maar geven je ook het nodige zelfvertrouwen. En dat is precies waar een self-love manicure op Valentijnsdag voor moet zorgen!

Self-love is de basis

Self-love is het beste cadeau dat je deze Valentijdsdag kunt krijgen. Dit is niet alleen op deze dag belangrijk, maar is altijd belangrijk. Met self-love geef je jezelf het nodige zelfvertrouwen en dankzij een self-love beauty routine ga je jezelf niet alleen beter voelen, maar je gaat er ook beter door uitzien. Plan voor jezelf bijvoorbeeld dus eens per maand een self-love beauty routine in. Valentijnsdag is dan misschien wel de dag van de liefde, maar liefde heb je elke dag nodig!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?